- 22 Temmuz 2017
- 44.551
- 132.124
- 598
Mantıya benzeyen de var, yoğurtsuz yeniyor ama. Çöreğe benzeyen de, börek denmez ona çünküMantıya benziyor mu ya da böreğe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıya benzeyen de var, yoğurtsuz yeniyor ama. Çöreğe benzeyen de, börek denmez ona çünküMantıya benziyor mu ya da böreğe
Bir de, isimleri yabancı benimkilerin. Garip gelir insanlaraMantıya benziyor mu ya da böreğe
Mantıya benzeyen de var, yoğurtsuz yeniyor ama. Çöreğe benzeyen de, börek denmez ona çünkü
Görelim bakalımBir de, isimleri yabancı benimkilerin. Garip gelir insanlara
Maşallah yaşasın halkların kardeşliği.Yozgat, ama Kafkas göçmeni
Günaydın
Günaydın
Günaydın
geldiğin yere geri dönmüşsünSuan bilem şifre ile girdim
Konunun başına gelin 1.sayfaya pastalar orada,yukardada oy ver kısmı var.Günaydın arkadaşlar oy kullanmak istiyorum ama pastaları bulamıyorum. birde sürekli reklam çıkıyo bakmama da izin vermiyo sinir oldummm
aslında şu oylamadaki pasta isimlerinin üstüne tıklayınca pastalar görünse daha güzel olmaz mıydı acebaa
Günaydın
Günaydın
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın arkadaşlar oy kullanmak istiyorum ama pastaları bulamıyorum. birde sürekli reklam çıkıyo bakmama da izin vermiyo sinir oldummm
aslında şu oylamadaki pasta isimlerinin üstüne tıklayınca pastalar görünse daha güzel olmaz mıydı acebaa
Günaydın şekerciğimGünaydınlar canlar
Günaydın,attım ama oldu mu şimdi?Günaydın arkadaşlar oy kullanmak istiyorum ama pastaları bulamıyorum. birde sürekli reklam çıkıyo bakmama da izin vermiyo sinir oldummm
ozmom ha gayret çözeceksin bu işiGünaydın arkadaşlar oy kullanmak istiyorum ama pastaları bulamıyorum. birde sürekli reklam çıkıyo bakmama da izin vermiyo sinir oldummm
jennam naber beybitommmmmmmmGünaydın
Sanada günaydınlar şekercimGünaydın şekerciğim