En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
olmiyii jennaaaa . aslında anladım da ben daha önce hani sizler yapıyodunuz ya sunumlu falan öyle zannedip arıyorum ama öyle değil sanırım Günaydın,attım ama oldu mu şimdi?

ozmom ha gayret çözeceksin bu işi

jennam naber beybitommmmmmmm
hahahah beynim durdu sabah sabah

Üstlerine tıklayınca kim yapmış gösteriyor canım

evet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorum
Sunumlar var zaten
Pasta tarifleri 1. sayfaya girin oy verme yerinden sonra pastaları göreceksiniz

evet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorum
En yukarda pasta isimleri varya,sol taraftada oy ver kısmı var ona tıklayıp 3 tane kutucuğa tık olacak sonra çıkıyor .

Sunumlar var zaten
Pasta tarifleri 1. sayfaya girin oy verme yerinden sonra pastaları göreceksiniz
beni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk ya
En yukarda pasta isimleri varya,sol taraftada oy ver kısmı var ona tıklayıp 3 tane kutucuğa tık olacak sonra çıkıyor .
ivit yaptım abla ama ben anlatamadım sanırsam bühüüüüüü

beni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk ya

Pasta resimlerinin üzerine tıklayınca açılıyor. Zaman alır ama öyle halledebilirsiniz

Sen hangi pastalara oy verdin,yukarda oy sayısı varya şu anda önde olan 183 var o kısma tıkla orada nickini görürsün hemen.
İlk sayfada pasta üstüne tıkla kim yaptı görürsün zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…