- 5 Mayıs 2020
- 13.214
- 1
- 40.791
- 548
Yöresel diyoruz ama mezede olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yöresel diyoruz ama mezede olabilir
Yöresel mezeYöresel diyoruz ama mezede olabilir
Tarif listesi yapıyorum bakYöresel yöresel
Teşekkür ederimBaşarılar hanımlar. Gönlümden hepinize oy verdim. Ekler pastaya hiç dayanamam :)) Kolay gelsin sevgiler hepinize.
Diyettesin örtmenim, yaptığından yemeyeceksen beklerizYeni kategori belli mi
Yanına birer meze yapınYöresel meze
Ya şimdi nevoş yöresel ama nasıl yöresel mesela çorba mı, mesela tatlı mı mesela yemek mi ne yöreseli kesin bunda bir şaşırtmaca olacakYap yap
Neden olmasınYanına birer meze yapın
Yöresel yemek canımYa şimdi nevoş yöresel ama nasıl yöresel mesela çorba mı, mesela tatlı mı mesela yemek mi ne yöreseli kesin bunda bir şaşırtmaca olacak
Tamam patronYöresel yemek canım
Ama yanıma İskender, sarma, içli köfte, mantı ile gelmeyinTamam patron
Pazı ile yapılan ise ben biliyorumErzurum'un lor dolması var bilir misiniz
Evet canım Oda yöresel yaniPazı ile yapılan ise ben biliyorum
Rahmetli anneanne yapardı. Lor dolması, şalgam dolması, kete falan.Evet canım Oda yöresel yani
Keteye bayılıyorum yaRahmetli anneanne yapardı. Lor dolması, şalgam dolması, kete falan.
Su böreği, kuru helva. Baklavalarını hiç yemedim, ama yumurtalı kadayıf dolmaları çok güzel.Keteye bayılıyorum ya
Oranın su böreği, baklavası muhteşem
Kuru helvadan çok iyiBizim aile dostumuz, ablam sayılır. Erzurumlu kendisiO bizi yapıyor Helva, kadayıf dolmadı, aşotu çorbasıSu böreği, kuru helva. Baklavalarını hiç yemedim, ama yumurtalı kadayıf dolmaları çok güzel.