İyi gecelerNeyse gidip uyuyayim bari iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerNeyse gidip uyuyayim bari iyi geceler
Sende bi zahmet eksik olsun nevoÇoğumuzun iki tane eksikBenim 3 eksik mesela
Niye ya bende hakkımda aldımSende bi zahmet eksik olsun nevo
Araya benim de şapka eksik Onu da söyle, korkma arkanda ben varımBi ara cingar cikarayim bakayim
Taam sen de benim oylari kolla o zaman ben yokkenAraya benim de şapka eksik Onu da söyle, korkma arkanda ben varım
Doğru ya benim de eksik bi kaç taneAraya benim de şapka eksik Onu da söyle, korkma arkanda ben varım
İyi ki bi sapka istedik hepiniz kelmişsiniz beaDoğru ya benim de eksik bi kaç tane
Ben dayanamam isteyen olursa veririm amaTaam sen de benim oylari kolla o zaman ben yokken
kurda kuzu emanet ediyomusum da haberim yokBen dayanamam isteyen olursa veririm ama
İyi ki bi sapka istedik hepiniz kelmişsiniz bea
Belki ben de arada kaynarım alırım 3 5Ben herkesin kaç tane biliyorum
Valla vermedim agsjddBen gibi kendine oy verseydin 1 tanecik
Umarim degisir mi diyeyim bilemedim kiÇoğu zaman bildirimden sonra tüm dengeler değişiyor ama. KK üyeleri şaşırtıyor çoğu zaman
0 olunca moralim bozulur diye kendi kendimi motive ettimValla vermedim agsjdd
Canım Margırıt yaaaİlk oyun benden bebeyimmmmmm
Bence tüm pastalar iyiydi de en iyilerin içinde ezilebiliriz hsjkd0 olunca moralim bozulur diye kendi kendimi motive ettim
Kizzzz ne coolu...yarına 15 çeşit var zabaha kadar burdayımNesli cool takilma buralarda bir yerlerdesin biliyorum hadi gel
Bi dur be kadın, 15 çeşit nedirKizzzz ne coolu...yarına 15 çeşit var zabaha kadar burdayım
Bende verdim bak hakkımı yemeValla canım halkım pek de kendi pastası gibi görmemiş, 0 oyla rezil olmaya doğru gidiyorum
3 ü nü yaptım pek bişey kalmadı canımBi dur be kadın, 15 çeşit nedir