- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Yok yani öyle bişey yapmasa zaten kazanacak bir pastaydı. Kendi ayağına sıktı birde akrabalarım oy attı demiştiAyy çok güldüm buna ajskkdskskd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yani öyle bişey yapmasa zaten kazanacak bir pastaydı. Kendi ayağına sıktı birde akrabalarım oy attı demiştiAyy çok güldüm buna ajskkdskskd
Iphone nun işi bu kanayan yaramYalniz bi sey soracam fotograf kaliteleri cok iyi fotografci neyim mi cagirdiniz neyle cektiniz yaw bunlari
Çok ucuz hareketler bunlar agsjmddYok yani öyle bişey yapmasa zaten kazanacak bir pastaydı. Kendi ayağına sıktı birde akrabalarım oy attı demişti
Bu ay pasta yarışması vardı + 2 tane doğum günü ha bire yedikYa ayda bir yemek yapıyorsunuzBir şey olmaz boşverin
Bazı fotoğraflar acayip iyi ya, benim pastam çok gariban duruyor ahsjxn bilsem katılmazdımYalniz bi sey soracam fotograf kaliteleri cok iyi fotografci neyim mi cagirdiniz neyle cektiniz yaw bunlari
Gidek kredi cekek iphone alaksonra da birinci olup tabak kazanakIphone nun işi bu kanayan yaram
Seninki halktan bosverBazı fotoğraflar acayip iyi ya, benim pastam çok gariban duruyor ahsjxn bilsem katılmazdım
Ben pastaya hindistan cevizi dökerken sıkıldım, o şekilde süslemek asıl marifet avshsjsGidek kredi cekek iphone alaksonra da birinci olup tabak kazanak
Valla canım halkım pek de kendi pastası gibi görmemiş, 0 oyla rezil olmaya doğru gidiyorumSeninki halktan bosver
Daha 12 kisi oy kullanmis onlar da biziz zatenValla canım halkım pek de kendi pastası gibi görmemiş, 0 oyla rezil olmaya doğru gidiyorum
ama nalet telefon nasılda güzel fotolar çekiyorGidek kredi cekek iphone alaksonra da birinci olup tabak kazanak
O zaman bizim suçumuz yokBu ay pasta yarışması vardı + 2 tane doğum günü ha bire yedik
Çatalın ucuyla yiyip bırakanlardan olsaydım hiç sorun yoktu
İyi bariDaha 12 kisi oy kullanmis onlar da biziz zaten
Benim kazandığım ay vardı oPınar Labne konseptli bir pasta da yapmışlardı P ve L harfleri ile.
Oylekendisini pek sevmem ama hakkini yemeyeyim simdiama nalet telefon nasılda güzel fotolar çekiyor
Önümüzdeki ayda meze var.O zaman bizim suçumuz yok
Ben gibi kendine oy verseydin 1 tanecikValla canım halkım pek de kendi pastası gibi görmemiş, 0 oyla rezil olmaya doğru gidiyorum
Evet benim.Tiramisu senin degil mi bacim?
O muydu O Tekirdağlı, o ara fazla yoktum unuttum.Tekirdağ lı arkadaş mı o diskalifiye olmuştu
Bir güncük sadeceÖnümüzdeki ayda meze var.
Aklımdaki tarifi alabilirsem köftesiz olmaz yanına mutlaka yaparım sonrası için.
Eee mezeler zaten Allah versin bol yağ koyuyoruz
Bence suçunuz var hepimizin suçu