- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Tiramisu senin degil mi bacim?Evet o seviyeyi arşa çıkardı. Ondan sonra tarifimi değiştirdim zaten, daha kolay tarif aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiramisu senin degil mi bacim?Evet o seviyeyi arşa çıkardı. Ondan sonra tarifimi değiştirdim zaten, daha kolay tarif aldım.
Kolay tarif yüzünden kaybediyoruz zor pasta seçiyor köstebek pastayi herkes yapbilir türdenEvet o seviyeyi arşa çıkardı. Ondan sonra tarifimi değiştirdim zaten, daha kolay tarif aldım.
Ben de müsait olsaydım barbie pasta yapacaktım. Yoğun geçti bu ay.Heyecandan aklına hiç bişi gelmiyor daha bi sürü pastalar vardi kk konsepti yüzünden millet kaçti
Benimde öyle ama firsat bulup yaptımBen de müsait olsaydım barbie pasta yapacaktım. Yoğun geçti bu ay.
Pınar Labne konseptli bir pasta da yapmışlardı P ve L harfleri ile.Nevo hatirlar misin kk pastasini ilk pasta yarismasinda yapmisti bi arkadas?
Aynen yav galiba birinci belliHeyecandan aklına hiç bişi gelmiyor daha bi sürü pastalar vardi kk konsepti yüzünden millet kaçti
Hadi ya cok sey kacirmisim desenePınar Labne konseptli bir pasta da yapmışlardı P ve L harfleri ile.
Hem de ne çokHadi ya cok sey kacirmisim desene
Tekirdağ lı arkadaş mı o diskalifiye olmuştuPınar Labne konseptli bir pasta da yapmışlardı P ve L harfleri ile.
Nesli birinci gün paylaşsaydı kimse pasta yapmayacaktı ahskdahsjsNesli cool takilma buralarda bir yerlerdesin biliyorum hadi gel
O yoğun oluyorNesli cool takilma buralarda bir yerlerdesin biliyorum hadi gel
Niyeki ne?Tekirdağ lı arkadaş mı o diskalifiye olmuştu
Yeni üyelikler alıp kendine oy atmıştı arkadaşNiyeki ne?
Keske yarisma boyunca yogun olaydiO yoğun oluyor
Ayy çok güldüm buna ajskkdskskdYeni üyelikler alıp kendine oy atmıştı arkadaş