• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Aynı fikirdeyim. Mesela bak, ben 9 yıldır çoğu kategorinin birincisini hatırlarım. Ama ikinci, üçüncü, beşinci aklımda yok🤣
Ben sonuncu olunca motivasyonum düşüyor ya. Dört kere ikinci oldum, bir kere bile demedim keşke üçüncü olaydım diye. 😂

Ben sonuncu olunca motivasyonum düşüyor ya. Dört kere ikinci oldum, bir kere bile demedim keşke üçüncü olaydım diye. 😂
Bende seviyorum en azından ilk beşte olmayı ama kimsenin umrunda değil😁Sadece birinciye bakıyoruz 🤩😁

Benim de ilk katıldığım zamanlar sonlarda bitirdiğim yarışma çok oldu. Bu bırakmak için yeterli bir sebep değil. 😁
Heyecandan aklına hiç bişi gelmiyor😬😬 daha bi sürü pastalar vardi kk konsepti yüzünden millet kaçti 😂😂😂😂

Heyecandan aklına hiç bişi gelmiyor😬😬 daha bi sürü pastalar vardi kk konsepti yüzünden millet kaçti 😂😂😂😂
Evet o seviyeyi arşa çıkardı. Ondan sonra tarifimi değiştirdim zaten, daha kolay tarif aldım. 🥹

Back