- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sonuncu olunca motivasyonum düşüyor ya. Dört kere ikinci oldum, bir kere bile demedim keşke üçüncü olaydım diye.Aynı fikirdeyim. Mesela bak, ben 9 yıldır çoğu kategorinin birincisini hatırlarım. Ama ikinci, üçüncü, beşinci aklımda yok
Kendimizi kandırmayalım şimdiİyi bi seye baglamak istiyodum ama neyse
Benimde buda sonuncu olsam bittiBen sonuncu olunca motivasyonum düşüyor ya. Dört kere ikinci oldum, bir kere bile demedim keşke üçüncü olaydım diye.
Bende seviyorum en azından ilk beşte olmayı ama kimsenin umrunda değilSadece birinciye bakıyoruzBen sonuncu olunca motivasyonum düşüyor ya. Dört kere ikinci oldum, bir kere bile demedim keşke üçüncü olaydım diye.
Bitmesin bitmesin.Benimde buda sonuncu olsam bitti
Demek bir yerde hata yapıyorum demen lazım ve kendini değiştirmeye çalışman gerekir. Pes etmen değilBenimde buda sonuncu olsam bitti
Geçende sonda birinci oldumBitmesin bitmesin.
Hem de ne şahane.Pastalar şahaneydi
Tam onu diyecektim.Pasta yaptıktan sonra hoop diyete girdim
Kilo vermem lazım
Bi anda 7-8 kg aldım
Pastama kahve koymayi unuttum heyecandan hatta mutfagi bulaşirdimDemek bir yerde hata yapıyorum demen lazım ve kendini değiştirmeye çalışman gerekir. Pes etmen değil
Bu hayatının her alanında geçerli
Sunum çalışman lazım canımPastama kahve koymayi unuttum heyecandan hatta mutfagi bulaşirdim
Heyecandan kaybediyom abla
Benim de ilk katıldığım zamanlar sonlarda bitirdiğim yarışma çok oldu. Bu bırakmak için yeterli bir sebep değil.Geçende sonda birinci oldum
Ama buna umut diye katıldım olmuycak
Gel katılHem de ne şahane.
Tam onu diyecektim.
Yarışmadan sonra diyete girmelisin perileri geliyo hep bana
Ya ayda bir yemek yapıyorsunuzBir şey olmaz boşverinHem de ne şahane.
Tam onu diyecektim.
Yarışmadan sonra diyete girmelisin perileri geliyo hep bana
Heyecandan aklına hiç bişi gelmiyor daha bi sürü pastalar vardi kk konsepti yüzünden millet kaçtiBenim de ilk katıldığım zamanlar sonlarda bitirdiğim yarışma çok oldu. Bu bırakmak için yeterli bir sebep değil.
Evet o seviyeyi arşa çıkardı. Ondan sonra tarifimi değiştirdim zaten, daha kolay tarif aldım.Heyecandan aklına hiç bişi gelmiyor daha bi sürü pastalar vardi kk konsepti yüzünden millet kaçti