- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Yok bi sey cok guzel olmus diyecektimEvet benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bi sey cok guzel olmus diyecektimEvet benim.
4 oy hakkim olaydi onu da sarlota verirdim
Kim bilmiyorum ama focaccia sı güzeldi ikinci hafta ona vermiştim diskalifiye olmuştuTekirdağ lı arkadaş mı o diskalifiye olmuştu
Tekirdağlıları toplamıştıBen onu bir öncekinde takibe aldım. Birinci olmayınca dur bakalım dedim. İkincide foyası çıktıKim bilmiyorum ama focaccia sı güzeldi ikinci hafta ona vermiştim diskalifiye olmuştu
Bildirim sonrası belli olur.Bence oylama kapatilsin gidisat belli
Telefondan değil, valla güzel olmuştu.Yok bi sey cok guzel olmus diyecektim
Süper tespitTekirdağlıları toplamıştıBen onu bir öncekinde takibe aldım. Birinci olmayınca dur bakalım dedim. İkincide foyası çıktı
Hic bi yere gitmiyorum ahanda cantasi kucaginda bankta oturan teyzeler gibin bekliyorum benBildirim sonrası belli olur.
O, en erken yarın gidecekHic bi yere gitmiyorum ahanda cantasi kucaginda bankta oturan teyzeler gibin bekliyorum ben
Git uyu diyosun yaniO en erken yarın gidecek
Bu saatte bildirim mi olurGit uyu diyosun yani
Hamlamisim nevo yaslandim unutkanlik basladiBu saatte bildirim mi olur
Çoğu zaman bildirimden sonra tüm dengeler değişiyor ama. KK üyeleri şaşırtıyor çoğu zamanBence oylama kapatilsin gidisat belli
İlk oyun benden bebeyimmmmmmValla canım halkım pek de kendi pastası gibi görmemiş, 0 oyla rezil olmaya doğru gidiyorum
Onları unutBak yine aklima geldi hani benim 2 tane daha şef sapkam
Bi ara cingar cikarayim bakayimOnları unut
Çoğumuzun iki tane eksikBenim 3 eksik meselaBi ara cingar cikarayim bakayim