Arkadaşlarım o kadar ısrar ettiler ki, açılmış halini görünce midem kalktı, uzaklaştım midyecinin yanından. Ben deneyemedim bile, ki deniz ürünlerini severimKusma kıız çokzel
Yarın akşam diyelim. Sabah öğlene kadar evde değilim.Aynen en büyük şeyi atlattım şükür abla
Yarın mi acilcakti oylama kaçta falan neyse hevesim içime şeyoldu zatı önemli deeel
Tamam ablacim iyi geceler
Sanir valla bir güzelde galaylar sonra biiiip
İnşallah elticimTeşekkürler elticim, yarın yokum, Pazar günü deneyeyim
Tamam ablacim iyi gecelerYarın akşam diyelim. Sabah öğlene kadar evde değilim.
Belki pasta gelir
İyi geceler
Mutlaka deneyeceğim, pazı gibi çok tat katmayacak değil mi?
Çok baskın bir tadı yok. Üstüne yoğurt döküyoruz. Bilmeyen kolay anlamıyorMutlaka deneyeceğim, pazı gibi çok tat katmayacak değil mi?
Kara lahana ya da asma yaprağı gibi rahiyalı olmaz
Marulun cinsi önemli mi peki?Çok baskın bir tadı yok. Üstüne yoğurt döküyoruz. Bilmeyen kolay anlamıyor
Kıvırcık değil diğeri canımMarulun cinsi önemli mi peki?
Kıvırcık, atom?
Kıvırcık daha narin, kaynar suya sokup, 5 saniye yeterli mi?
Bakmadan yeseydin yaArkadaşlarım o kadar ısrar ettiler ki, açılmış halini görünce midem kalktı, uzaklaştım midyecinin yanından. Ben deneyemedim bile, ki deniz ürünlerini severim
Çok güzel çook ama her yerde yenecek birBenim oğlan Mersin'e gidince denemişBenim kırk yıl geçse aklıma gelmez denemek Fena değildi diyor
Sofralık marul, hımmm. Ondan yok evde, aldığım zaman yapayım o zaman.
Gördüm bir kere, yiyememBakmadan yeseydin ya
Topuklu ayakkabılar, kırmızı rujumuz, Nurella gözlüğümüz ve marul sarmamız ile midyecideyiz gezenticiğim.Nağğğberrr
Aile toplantısı vardı, kebap partisi eşliğinde.Topuklu ayakkabılar, kırmızı rujumuz, Nurella gözlüğümüz ve marul sarmamız ile midyecideyiz gezenticiğim.
Senden ne haber?
Bence denemek lazım diğerleriyleSofralık marul, hımmm. Ondan yok evde, aldığım zaman yapayım o zaman.
Sen bizden daha çok eğleniyormuşsunAile toplantısı vardı, kebap partisi eşliğinde.Eve şimdi girdik. Zaten boğazım ağrıyordu, bugün 8 dersin üstüne sesim kısıldı. Çok fenayım. Kendime karışık bitki çayı hazırladım. Hatmi, papatya, rezene falan.
Kozalak şurubu edinin evinize, ben böyle şifalı ve etkisini hemen hissettiren bir şey daha görmedim.Aile toplantısı vardı, kebap partisi eşliğinde.Eve şimdi girdik. Zaten boğazım ağrıyordu, bugün 8 dersin üstüne sesim kısıldı. Çok fenayım. Kendime karışık bitki çayı hazırladım. Hatmi, papatya, rezene falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?