Bu ay en iddialısın kendime ayıracağım der, sonra isteyen olunca veririmSen tarif kapmıyor ve iddialıyı ayırmıyorsun çünkü
O da editörlüğün kadersizliği♀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay en iddialısın kendime ayıracağım der, sonra isteyen olunca veririmSen tarif kapmıyor ve iddialıyı ayırmıyorsun çünkü
O da editörlüğün kadersizliği♀
Soğutur yerdik Nevoşum yaaOnlar sıcakSalata türü gibi
Çok kez yaşanmıştırBu ay en iddialısın kendime ayıracağım der, sonra isteyen olunca veririm
Bahçeye ıspanak tohumu ekmiştim, minnak minnak çıktı. Yeni kategorinin son gününe kadar büyürse ıspanak tarator yaparım.Meze değil soğuk meze arayın
Afiyet olsun cancağızımJenna16 cancağzım, profil fotoğrafın ile aşka geldim. Gidip kendime kahve yapayım.
AynenÇok kez yaşanmıştır
Muhteşem olur canımBahçeye ıspanak tohumu ekmiştim, minnak minnak çıktı. Yeni kategorinin son gününe kadar büyürse ıspanak tarator yaparım.
Hatta her aşama fotoğraflandığı için, ıspanakların büyümesini de fotoğraflarım elticim.
Nasıl fikir?
Sağ olasın cancağzımAfiyet olsun cancağızım
Tamamdır, ben bunu yapayım. Ispanaklar büyümez ise de, pazardan alırımMuhteşem olur canım
Ben ev ayakkabısı giydimKaldırın ayaklarınızı bakım
He o olabilir geç yavrum senBen ev ayakkabısı giydim
Elticim marul sarmasını hiç denedin miTamamdır, ben bunu yapayım. Ispanaklar büyümez ise de, pazardan alırım
Marulla da bir tarif bulmam lazım, onlar 5cm oldular
Benimde ev terliği varHe o olabilir geç yavrum sen
MidyeMeze değil soğuk meze arayın
Sen de sağol cancağızımSağ olasın cancağzım
Ooo birine izin verdik diye herkeste ev terliği var olmadı buuu yaso çıkar ev ayakkabini sende yada galoş giyinBenimde ev terliği var