Kozalak şurubu edinin evinize, ben böyle şifalı ve etkisini hemen hissettiren bir şey daha görmedim.
Boğaz ağrısı ve öksürüğü hissettiğim günün gecesinde 1 tatlı kaşığı içerim, sabaha hiçbir şey kalmıyor.
Hatta benim geçen gün bitti, tekrar sipariş vereceğim.
Ben ilk Kaz Dağları’nda Hasan Boğuldu’ya çıktığımda almıştım.
Sonra netten bir sayfa buldum, ondan aldığımı beğenmedim.
Sonra ilk aldığım yerin sayfasını buldum, trendyol siparişlerden bulayım hemen
Ben ilk Kaz Dağları’nda Hasan Boğuldu’ya çıktığımda almıştım.
Sonra netten bir sayfa buldum, ondan aldığımı beğenmedim.
Sonra ilk aldığım yerin sayfasını buldum, trendyol siparişlerden bulayım hemen
Benim farenjit ile her daim başım dertte, kronik tonsilitim var. Geçen kış biliyorsun o karda bile dışarıdaydım akşama kadar. Sayesinde 1 gün bile hasta olmadım.
Bir ürün daha var, kış aylarında çok ferahlatıyor ve ciğerleri açıyor. Onu da grip için öneririm.
Dolaba bakayım, arabada da olabilir. Balıktayken her gün içiyordum.
Benim farenjit ile her daim başım dertte, kronik tonsilitim var. Geçen kış biliyorsun o karda bile dışarıdaydım akşama kadar. Sayesinde 1 gün bile hasta olmadım.
Bir ürün daha var, kış aylarında çok ferahlatıyor ve ciğerleri açıyor. Onu da grip için öneririm.
Trendyolda kendi sitesinden daha uyguna satılıyor. Kendilerinin sitesinde 95₺, trendyolda 82₺ yazıyor az evvel baktım.
Bu firma bizim balcı arkadaşımızın önerisiydi. Arı sütü İçin güvenilir olarak önermişti. Yıllardır bir telefonla her istediğimizi gönderirler.
Trendyolda kendi sitesinden daha uyguna satılıyor. Kendilerinin sitesinde 95₺, trendyolda 82₺ yazıyor az evvel baktım.
Bu firma bizim balcı arkadaşımızın önerisiydi. Arı sütü İçin güvenilir olarak önermişti. Yıllardır bir telefonla her istediğimizi gönderirler.