• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Aynen en büyük şeyi atlattım şükür abla🤩
Yarın mi acilcakti oylama kaçta falan neyse hevesim içime şeyoldu zatı önemli deeel🤣🤣🤣
Tamam ablacim iyi geceler 😘😘😘

Sanir valla bir güzelde galaylar sonra biiiip🤣🤣🤣🤣
Yarın akşam diyelim. Sabah öğlene kadar evde değilim.
Belki pasta gelir😁
İyi geceler 🤩

Teşekkürler elticim, yarın yokum, Pazar günü deneyeyim :21:
İnşallah elticim 🤩
2014 te eşsiz bir sunumla bir konuda paylaşmışım🤣
Screenshot_2022-09-23-23-20-00-49_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Topuklu ayakkabılar, kırmızı rujumuz, Nurella gözlüğümüz ve marul sarmamız ile midyecideyiz gezenticiğim. :KK53:
Senden ne haber?:KK53:
Aile toplantısı vardı, kebap partisi eşliğinde. 🤪 Eve şimdi girdik. Zaten boğazım ağrıyordu, bugün 8 dersin üstüne sesim kısıldı. Çok fenayım. Kendime karışık bitki çayı hazırladım. Hatmi, papatya, rezene falan. 🤦🏻‍♀️

Aile toplantısı vardı, kebap partisi eşliğinde. 🤪 Eve şimdi girdik. Zaten boğazım ağrıyordu, bugün 8 dersin üstüne sesim kısıldı. Çok fenayım. Kendime karışık bitki çayı hazırladım. Hatmi, papatya, rezene falan. 🤦🏻‍♀️
Sen bizden daha çok eğleniyormuşsun🤣

Kozalak şurubu edinin evinize, ben böyle şifalı ve etkisini hemen hissettiren bir şey daha görmedim.
Boğaz ağrısı ve öksürüğü hissettiğim günün gecesinde 1 tatlı kaşığı içerim, sabaha hiçbir şey kalmıyor.
Hatta benim geçen gün bitti, tekrar sipariş vereceğim.🫣

Back