- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.208
- 598
Hayır, nasıl bir tadı oluyor, içeriği neler elticim?Elticim marul sarmasını hiç denedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, nasıl bir tadı oluyor, içeriği neler elticim?Elticim marul sarmasını hiç denedin mi
Topuklu mu giyseydimOoo birine izin verdik diye herkeste ev terliği var olmadı buuu yaso çıkar ev ayakkabini sende yada galoş giyin
Panduf giysem, benim ayaklarım çok üşür yoksaOoo birine izin verdik diye herkeste ev terliği var olmadı buuu yaso çıkar ev ayakkabini sende yada galoş giyin
Elticim kabak dolması yaparız bilir misin? Üzerine sarımsaklı yoğurt ile servis ederiz. İşte bizde bu aylarda kalan iç harç ile üzerine marul sarılır ve üstte pişmeye bırakılır. Marul sarılmadan sıcak suya bastırılır biraz yumuşasın kolay sarılsın diyePazı gibiSonra üstüne yoğurt ve biberli sosHayır, nasıl bir tadı oluyor, içeriği neler elticim?
Diyetim bitince yapayım elticim.Elticim kabak dolması yaparız bilir misin? Üzerine sarımsaklı yoğurt ile servis ederiz. İşte bizde bu aylarda kalan iç harç ile üzerine marul sarılır ve üstte pişmeye bırakılır. Marul sarılmadan sıcak suya bastırılır biraz yumuşatın kolay sarıldın diyePazı gibiSonra üstüne yoğurt ve biberli sos
Tak tuk tak tukTopuklu mu giyseydim
Giyamam giz giy üşütme gurban oluruuuuğğmPanduf giysem, benim ayaklarım çok üşür yoksa
Yanımıza düz ayakkabı alalım elticimBu yamuk halimle topuklu giyemem baştan söyleyeyim
Hakikaten o tak tuk sesi kulağıma geldi canTak tuk tak tuk
Giyamam giz giy üşütme gurban oluruuuuğğm
Giyin be giyin hadi buseferlik giyin dua edin netim çok azaldı yoksa hayatta izin vermezdim
İç harcı bulgurlu yap,Aslında kabak dolması az yağlı yaparsan diyete uygunDiyetim bitince yapayım elticim.
Gece giyincen ortalıkta ses seda kesikken laminantin üzerindeHakikaten o tak tuk sesi kulağıma geldi can
Konuyu açtın gerisi sıkıntı değilGiremezsen bana mesaj okarak yazarsın gerektiğindeNeyse ben kaçayım azcikta yarın sabah gireyim 10 kusurde bitcek zatı 200 MB kalmış
Kurulukla yapıp, az bulgur bol kıyma ile yapsam, üzerine marul çok mu erir?İç harcı bulgurlu yap,Aslında kabak dolması az yağlı yaparsan diyete uygun
İç harcına 1 su bardağı kadar kıyma 1 su bardağına yakın bulgur koysan bir sürü kabak dolarüstüne yoğurt
Ben zaten giyemiyorumYanımıza düz ayakkabı alalım elticim
Alt kattakiler duvara çivi çakıyoruz sanırGece giyincen ortalıkta ses seda kesikken laminantin üzerinde
Ben kabakla yapıyorum ondan bilemiyorum. Ama kuru biberle olabilirKurulukla yapıp, az bulgur bol kıyma ile yapsam, üzerine marul çok mu erir?
Kusma kıız çokzelOnu hiç bilmiyorum olur mu bilemedim
Teşekkürler elticim, yarın yokum, Pazar günü deneyeyimBen kabakla yapıyorum ondan bilemiyorum. Ama kuru biberle olabilir
Aynen en büyük şeyi atlattım şükür ablaKonuyu açtın gerisi sıkıntı değilGiremezsen bana mesaj okarak yazarsın gerektiğinde
İyi geceler
Sanir valla bir güzelde galaylar sonra biiiipAlt kattakiler duvara çivi çakıyoruz sanır