• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Hayır, nasıl bir tadı oluyor, içeriği neler elticim?😳
Elticim kabak dolması yaparız bilir misin? Üzerine sarımsaklı yoğurt ile servis ederiz. İşte bizde bu aylarda kalan iç harç ile üzerine marul sarılır ve üstte pişmeye bırakılır. Marul sarılmadan sıcak suya bastırılır biraz yumuşasın kolay sarılsın diye🤗Pazı gibi😁Sonra üstüne yoğurt ve biberli sos🤩

Elticim kabak dolması yaparız bilir misin? Üzerine sarımsaklı yoğurt ile servis ederiz. İşte bizde bu aylarda kalan iç harç ile üzerine marul sarılır ve üstte pişmeye bırakılır. Marul sarılmadan sıcak suya bastırılır biraz yumuşatın kolay sarıldın diye🤗Pazı gibi😁Sonra üstüne yoğurt ve biberli sos🤩
Diyetim bitince yapayım elticim. 😳😍🎈

Diyetim bitince yapayım elticim. 😳😍🎈
İç harcı bulgurlu yap,🤔Aslında kabak dolması az yağlı yaparsan diyete uygun🤗
İç harcına 1 su bardağı kadar kıyma 1 su bardağına yakın bulgur koysan bir sürü kabak dolar😁üstüne yoğurt🤗

Neyse ben kaçayım azcikta yarın sabah gireyim 10 kusurde bitcek zatı 200 MB kalmış🥴
Konuyu açtın gerisi sıkıntı değil🤗Giremezsen bana mesaj okarak yazarsın gerektiğinde 🤩🥰
İyi geceler 🤩

İç harcı bulgurlu yap,🤔Aslında kabak dolması az yağlı yaparsan diyete uygun🤗
İç harcına 1 su bardağı kadar kıyma 1 su bardağına yakın bulgur koysan bir sürü kabak dolar😁üstüne yoğurt🤗
Kurulukla yapıp, az bulgur bol kıyma ile yapsam, üzerine marul çok mu erir?

Konuyu açtın gerisi sıkıntı değil🤗Giremezsen bana mesaj okarak yazarsın gerektiğinde 🤩🥰
İyi geceler 🤩
Aynen en büyük şeyi atlattım şükür abla🤩
Yarın mi acilcakti oylama kaçta falan neyse hevesim içime şeyoldu zatı önemli deeel🤣🤣🤣
Tamam ablacim iyi geceler 😘😘😘
Alt kattakiler duvara çivi çakıyoruz sanır :KK70:
Sanir valla bir güzelde galaylar sonra biiiip🤣🤣🤣🤣

Back