- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.208
- 598
O zaman kıvırcık ile deneyeyim ve sana bildireyimBence denemek lazım diğerleriyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kıvırcık ile deneyeyim ve sana bildireyimBence denemek lazım diğerleriyle
Aynen elticim bekliyoruzO zaman kıvırcık ile deneyeyim ve sana bildireyim
Hemen alalım, benim başımın belası çünkü. Önerdiğin bir marka var mı?Kozalak şurubu edinin evinize, ben böyle şifalı ve etkisini hemen hissettiren bir şey daha görmedim.
Boğaz ağrısı ve öksürüğü hissettiğim günün gecesinde 1 tatlı kaşığı içerim, sabaha hiçbir şey kalmıyor.
Hatta benim geçen gün bitti, tekrar sipariş vereceğim.
Ben ilk Kaz Dağları’nda Hasan Boğuldu’ya çıktığımda almıştım.Hemen alalım, benim başımın belası çünkü. Önerdiğin bir marka var mı?
Ben ilk Kaz Dağları’nda Hasan Boğuldu’ya çıktığımda almıştım.
Sonra netten bir sayfa buldum, ondan aldığımı beğenmedim.
Sonra ilk aldığım yerin sayfasını buldum, trendyol siparişlerden bulayım hemen
Hemen alalım, benim başımın belası çünkü. Önerdiğin bir marka var mı?
Sipariş alındı inşallah bizde de işe yarar ajsksjksGelin Deresi Balıkesir Havran Kozalak Ãzü Net 640 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gelin Deresi Balıkesir Havran Kozalak Ãzü Net 640 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim farenjit ile her daim başım dertte, kronik tonsilitim var. Geçen kış biliyorsun o karda bile dışarıdaydım akşama kadar. Sayesinde 1 gün bile hasta olmadım.Sipariş alındı inşallah bizde de işe yarar ajsksjks
Onu da bul da söyle. Bizimki kreşe başladı ya, bir haftadır hasta ve ilaçlarla da düzelmedi. Yaş grubuna uygunsa onda da kullanırım.Benim farenjit ile her daim başım dertte, kronik tonsilitim var. Geçen kış biliyorsun o karda bile dışarıdaydım akşama kadar. Sayesinde 1 gün bile hasta olmadım.
Bir ürün daha var, kış aylarında çok ferahlatıyor ve ciğerleri açıyor. Onu da grip için öneririm.
Dolaba bakayım, arabada da olabilir. Balıktayken her gün içiyordum.
Bunuda her sene Bursa’dan getirtiyorum Margaret HaleBenim farenjit ile her daim başım dertte, kronik tonsilitim var. Geçen kış biliyorsun o karda bile dışarıdaydım akşama kadar. Sayesinde 1 gün bile hasta olmadım.
Bir ürün daha var, kış aylarında çok ferahlatıyor ve ciğerleri açıyor. Onu da grip için öneririm.
Dolaba bakayım, arabada da olabilir. Balıktayken her gün içiyordum.
Arı ürünlerine karşı alerjisi yok ise sorun olacağını sanmıyorum.Onu da bul da söyle. Bizimki kreşe başladı ya, bir haftadır hasta ve ilaçlarla da düzelmedi. Yaş grubuna uygunsa onda da kullanırım.
İnşallah canımSipariş alındı inşallah bizde de işe yarar ajsksjks
Evde propolisi var, bir sorun olmuyor. O bitsin de bunu alayım.Arı ürünlerine karşı alerjisi yok ise sorun olacağını sanmıyorum.
Trendyolda kendi sitesinden daha uyguna satılıyor. Kendilerinin sitesinde 95₺, trendyolda 82₺ yazıyor az evvel baktım.Evde propolisi var, bir sorun olmuyor. O bitsin de bunu alayım.
Evet Trendyol’dan hemen favorilere ekledim adını falan unuturum diye. Bu sene çetin geçecek bizim için. Lazım böyle şeyler.Trendyolda kendi sitesinden daha uyguna satılıyor. Kendilerinin sitesinde 95₺, trendyolda 82₺ yazıyor az evvel baktım.
Bu firma bizim balcı arkadaşımızın önerisiydi. Arı sütü İçin güvenilir olarak önermişti. Yıllardır bir telefonla her istediğimizi gönderirler.
Kaynananın kıskanç olanı hç sevilmezAbbbbooooo neler varmış sende ama kıskanç insan severim ben diri tutar insanı ..yalnız sen baş ediyorsun bunlarla bence güçlü gördüm seni
Yaaa benimki öyle değil yaşamadım tabi de haklısın muhakkakKaynananın kıskanç olanı hç sevilmez