Bitti zatenBen bu kategorının goz acıp kapayana kadar bıtmesıni istıyorum nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti zatenBen bu kategorının goz acıp kapayana kadar bıtmesıni istıyorum nevoş
Tahmin yürüttüm demek isterdim ama yeni kategori mezeO olmasın yaa kısırı, çiğ köfteyi, içli köfteyi ve mercimek köfteyı kapamayız yine oylama başlamadan bitsin diye nevoşa yalvarırız
Aynennn ama emeğime daha çok üzülüyorumHem de frambuazlı ay pahalıya da patlamış
Canın sağolsun ya üzülme hayırlısı.
İçli köfte olmaz zatenO olmasın yaa kısırı, çiğ köfteyi, içli köfteyi ve mercimek köfteyı kapamayız yine oylama başlamadan bitsin diye nevoşa yalvarırız
1 Ekim'de inşallah canım meze yapacağız. Herkes iki çeşit yapacak şimdiden düşün ama konu açılınca bana yazılacakBirdaha ki yarışmada yine etiketleyin pes etmek yok
Ki frambuazim olsaydı yapacaktım bugün tekrar
Ayy en sevdiğim1 Ekim'de inşallah canım meze yapacağız. Herkes iki çeşit yapacak şimdiden düşün ama konu açılınca bana yazılacak
Canın sağolsun. Bir dahaki yarışmaya artıkAynennn ama emeğime daha çok üzülüyorum
Gadın buduİçli köfte olmaz zaten
Fasilleye de mi elticim?İçli köfte olmaz zaten
Sen hiç yapmaFasilleye de mi elticim?
Uzun zamandır canım istiyor
TımamSen hiç yapma
Hem o ara sıcak biz soğuk meze yapacağız
Ben biraz daha düşüneyim o zamanHem o ara sıcak biz soğuk meze yapacağız
Oda çabucak geçer inşallahBen biraz daha düşüneyim o zaman
Benim fasilleliğin yarısı bitmiş elticim, son 6 ay
İnşallah canım, tarif alırken ve yarışırken heyecansız oluyor böylesiOda çabucak geçer inşallah
Bende kendimi öyle hissediyorum niye acabaİnşallah canım, tarif alırken ve yarışırken heyecansız oluyor böylesi
Sen tarif kapmıyor ve iddialıyı ayırmıyorsun çünküBende kendimi öyle hissediyorum niye acaba