- 5 Mayıs 2020
- 13.230
- 1
- 40.820
- 548
Kafamdaki tarifi kapabileceğimi bilsem çoktan yapardım mezeyi, öyle bir kapattım pasta defteriniUffff evet bitsin bebişim sıkıldım meze yapalım benene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafamdaki tarifi kapabileceğimi bilsem çoktan yapardım mezeyi, öyle bir kapattım pasta defteriniUffff evet bitsin bebişim sıkıldım meze yapalım benene
BendeeeKafamdaki tarifi kapabileceğimi bilsem çoktan yapardım mezeyi, öyle bir kapattım pasta defterini
Aynen çok güzelsinizHep nazar değdi bize nevosum
Yarın da oylama bitsin diye başını yeriz
Uffff evet bitsin bebişim sıkıldım meze yapalım benene
Kafamdaki tarifi kapabileceğimi bilsem çoktan yapardım mezeyi, öyle bir kapattım pasta defterini
Durun ya ikizler olan benimBendeee
Biz istikrarlıyız zaten, her ay Nevooooş sıkıldık oylama başlasın Nevooooş sıkıldık oylama bitsinDurun ya ikizler olan benim
Seni sen yapan şeylerin başında geliyor sabırYa ben sabırlı olmasaydım ne olacaktı
Evet bu sefer o kadar çok istedim ki. Bütün fotoğrafları çekmiştim sadece sunumum kalmıştıMeryeemmm_ sende bir türlü yarışmaya katılamadın
Yarışma olmasa bile üzücüEvet bu sefer o kadar çok istedim ki. Bütün fotoğrafları çekmiştim sadece sunumum kalmıştı
Frambuazli pastaydi canım kreması beyaz cikolataliydi çok güzeldiYarışma olmasa bile üzücü
Pastan neydi?
Çok şanssızlık olmuş üzüldümFrambuazli pastaydi canım kreması beyaz cikolataliydi çok güzeldi
Hayırlısı olsun canımEvet bu sefer o kadar çok istedim ki. Bütün fotoğrafları çekmiştim sadece sunumum kalmıştı
Durun ya daha oylama başlamadıNoldu yani oylama başlamadan bitti mi ee iyi madem yarın yeni kategori mi açılıyor tamaaam ne olcak acaba
Hem de frambuazlı ay pahalıya da patlamışFrambuazli pastaydi canım kreması beyaz cikolataliydi çok güzeldi
MezelerNoldu yani oylama başlamadan bitti mi ee iyi madem yarın yeni kategori mi açılıyor tamaaam ne olcak acaba
Ben bu kategorının goz acıp kapayana kadar bıtmesıni istıyorum nevoşDurun ya daha oylama başlamadı
O olmasın yaa kısırı, çiğ köfteyi, içli köfteyi ve mercimek köfteyı kapamayız yine oylama başlamadan bitsin diye nevoşa yalvarırızMezeler