- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.208
- 598
Hâlâ bizim o istatistiğimiz devam ediyor mu elticim, emminin oyunu alan kazanıyor mu yoksa?Bende 3-4 defa aldım en fazla 5 tir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hâlâ bizim o istatistiğimiz devam ediyor mu elticim, emminin oyunu alan kazanıyor mu yoksa?Bende 3-4 defa aldım en fazla 5 tir
Bence o değiştiHâlâ bizim o istatistiğimiz devam ediyor mu elticim, emminin oyunu alan kazanıyor mu yoksa?
Hatunİnşallah meaşallah hocam JOYz
Ben de 1 veya 2 tam hatırlamıyorum. Belki de sen hatırlamıyorum belki de bakmadın oylarına. Kazen de sana verdim oyumu demedi ben baktım da gördüm zaten.O kadar yarışmaya katıldım, emmimden hiç oy aldığımı hatırlamıyorum.
Yalansa doğru deyin.
Gerçi eskiden eminin oy verdiği kazanamıyordu
Hangi filmi izliyorsun?Ben film izliyorum kaçıyor
Mezelerde bana dediği şeyi hatırlıyorum.Ben de 1 veya 2 tam hatırlamıyorum. Belki de sen hatırlamıyorum belki de bakmadın oylarına. Kazen de sana verdim oyumu demedi ben baktım da gördüm zaten.
Hangi filmi izliyorsun?
Arada dizi izliyorum arada disneyden sinemaBen de 1 veya 2 tam hatırlamıyorum. Belki de sen hatırlamıyorum belki de bakmadın oylarına. Kazen de sana verdim oyumu demedi ben baktım da gördüm zaten.
Hangi filmi izliyorsun?
Sen benim nasıl bir gözlük özürlü olduğumu bilmiyorsun tabii, onu zor bulup aldım yeniİnşallah meaşallah hocam JOYz
Nurella’m benimSen benim nasıl bir gözlük özürlü olduğumu bilmiyorsun tabii, onu zor bulup aldım yeni
Haahahahaahah evet tamNurella’m benim
Teşekkür ederiz canımYakşamlar canim kadinlar giremiyorum pek nasilsiniz ? Pastalariniz cokzeeelll bu kez fikirler şahane cok guzel hepsi herkese bol şans
Daha tarif var yani yaparlarsaNevos oylama başlasa ya bugün çok sıkıldım Nevreste
Hadi yaaa daha mı var enemmmmDaha tarif var yani yaparlarsa
2 pasta ziyan olduHadi yaaa daha mı var enemmmm
Hep nazar değdi bize nevosum2 pasta ziyan oldu
2 kişi vazgeçti.
2 tane daha olması lazım
Yarın da oylama bitsin diye başını yerizNevos oylama başlasa ya bugün çok sıkıldım Nevreste
Uffff evet bitsin bebişim sıkıldım meze yapalım beneneYarın da oylama bitsin diye başını yeriz