- 24 Eylül 2018
- 98.571
- 295.053
- 698
Hoş sarki evetBu sıra favorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş sarki evetBu sıra favorim
Aynen öyle
Birde şu
Köpoğlu mezesi varmış buldum. Köpoğlu ismi de tuhaf, küfür eder gibiIskender var,olar mı?
Gözlüğünü gördün mü?Hahahahahhahahhahahjahaahhaahjajajajajjajajjajajjajajajajajjajajja
Ana avrat söver gibin,tövbesteysınKöpoğlu mezesi varmış buldum. Köpoğlu ismi de tuhaf, küfür eder gibi
Yapıldı sanki ya da verdim yapmadılarSen mi almıştın yoksa,Köpoğlu mezesi varmış buldum. Köpoğlu ismi de tuhaf, küfür eder gibi
Yok ben taaaa ne zaman içli köfte ve acılı ezme yapmıştım 2.olmuştum söylemesi ayıp olmasınYapıldı sanki ya da verdim yapmadılarSen mi almıştın yoksa,
O ara sıcak ve mezeydiYok ben taaaa ne zaman içli köfte ve acılı ezme yapmıştım 2.olmuştum söylemesi ayıp olmasın
Kazen Emmim de oy vermiştiO ara sıcak ve mezeydi
Evet limon sıkacağında yapmıştın
İçli köfte oluncaKazen Emmim de oy vermişti
Gördüm ateş ediyordu.Gözlüğünü gördün mü?
Sadece gözlük müGördüm ateş ediyordu.
Gördüm ateş ediyordu.
Kendi ateş ediyordu, hele o kırmızı çok yakışmıştı, bende bir adet gönderdim kendisine hatta. Ama gözlük , tam gönderdiğim videoluk.Sadece gözlük mü
Ben de ateş attım, alevli alevli measallahKendi ateş ediyordu, hele o kırmızı çok yakışmıştı, bende bir adet gönderdim kendisine hatta. Ama gözlük , tam gönderdiğim videoluk.
O kadar yarışmaya katıldım, emmimden hiç oy aldığımı hatırlamıyorum.Kazen Emmim de oy vermişti
Bende 3-4 defa aldım en fazla 5 tirO kadar yarışmaya katıldım, emmimden hiç oy aldığımı hatırlamıyorum.
Yalansa doğru deyin.
Gerçi eskiden eminin oy verdiği kazanamıyordu
Ben buralardayken gelirse elticimPasta gelince haber verin
Ben film izliyorum kaçıyorBen buralardayken gelirse elticim