- 5 Mayıs 2020
- 13.224
- 1
- 40.805
- 548
Kadını sonuncu yapacaksınız durduk yereBir oy kullanmayı bile beceremiyoruz @Margaret Hale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadını sonuncu yapacaksınız durduk yereBir oy kullanmayı bile beceremiyoruz @Margaret Hale
şahsen ben de yanik sehriyelerimi kimse gorsun istememBen eski sunumlarım beğenmiyorum hatta pek görülsün istemiyorum. Tabi ki bakış açısı
Ben kremayı taş gibi, katı sevmiyorum canım, o yüzden nişasta ve ununu biraz azalttım ama tabi kalıp gibi olması gereken bir pastaydı, kalıptan çıkarınca aktı kreması üstünden fotograf çekilecek hali kalmadı ama çok lezzetli olmuştu, pandispanyası, kreması harika oldu, buraya ekleyemesem de iyi ki yapmışım çok güzel yedikpearlshine komşum, bozulsa da sen fotoğrafını at bize
Benim ilk böreğimi herkes görebilirşahsen ben de yanik sehriyelerimi kimse gorsun istemem
Afiyet şeker olsun canım benimBen kremayı taş gibi, katı sevmiyorum canım, o yüzden nişasta ve ununu biraz azalttım ama tabi kalıp gibi olması gereken bir pastaydı, kalıptan çıkarınca aktı kreması üstünden fotograf çekilecek hali kalmadı ama çok lezzetli olmuştu, pandispanyası, kreması harika oldu, buraya ekleyemesem de iyi ki yapmışım çok güzel yedik
Eee sen daha yeni sayılırsın. O yıllarda sunumlar bayağı toparlamıştıBenim ilk böreğimi herkes görebilir
Aslında o zaman bile daha farklı sunumlar yapabilirdim. Tarifi yaparken kapıya ambulans gelmişti, kv fenalaşmıştı yanında ben gitmiştim. Gece döndüğümde apar topar pişirip çekim yapmıştım.Eee sen daha yeni sayılırsın. O yıllarda sunumlar bayağı toparlamıştı
Ama şimdi olsa bence daha farklı sunarsın
Börekler - 3 Renk Börek-Sütaş Süt Sponsorluğunda
Merhabalar arkadaşlar, son anda bende sizlerle bir tarif paylaşmaya karar verdim. Tadan herkesin tarifini istediği ve hem görüntüsüyle, hemde lezzetiyle çok beğendiği tarifimi paylaşıyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Malzemeler; 4 yufka 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1...www.kadinlarkulubu.com
Selam canım
Ben bunu kendi ailemle yaşıyorumAslında o zaman bile daha farklı sunumlar yapabilirdim. Tarifi yaparken kapıya ambulans gelmişti, kv fenalaşmıştı yanında ben gitmiştim. Gece döndüğümde apar topar pişirip çekim yapmıştım.
Şimdi Minik Duduklu Tencere ’nin duvarındakileri okudum da, aynı şeyleri bende yaşadım. Ama 1 kez yanında kalan kızı için hep O bakıyor dendi. Şükür benimki bu sene hepten akıllandı.
Aynen öyle canımBen bunu kendi ailemle yaşıyorum
Allah'a havale
haklisinMinik Duduklu Tencere , farkında mısın profiline yazmıyorum
ne kadar zor laf anlatmak kendinden buyuklerw egriyi dogruyu gostermek ben mutfagim insaat halindeyken burda onlara kahvalti hazirladim banyo ettirdim ama hala insanlik uapmamisim gibi muameler goruyorum onlara kahvalti ettirip kalkip cocukalra okula yetistimBen bunu kendi ailemle yaşıyorum
Allah'a havale
Allah büyükne kadar zor laf anlatmak kendinden buyuklerw egriyi dogruyu gostermek ben mutfagim insaat halindeyken burda onlara kahvalti hazirladim banyo ettirdim ama hala insanlik uapmamisim gibi muameler goruyorum onlara kahvalti ettirip kalkip cocukalra okula yetistim
ordan geldim kanynanaya ogle yemegi hazirladim ne oldu koca bir hic
aynen oyle ...Allah büyük
Herkes gönlünün ekmeğini yer
Vallahi bizde bu konularda artık ipler koptu gibi.ne kadar zor laf anlatmak kendinden buyuklerw egriyi dogruyu gostermek ben mutfagim insaat halindeyken burda onlara kahvalti hazirladim banyo ettirdim ama hala insanlik uapmamisim gibi muameler goruyorum onlara kahvalti ettirip kalkip cocukalra okula yetistim
ordan geldim kanynanaya ogle yemegi hazirladim ne oldu koca bir hic