• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Ben kremayı taş gibi, katı sevmiyorum canım, o yüzden nişasta ve ununu biraz azalttım ama tabi kalıp gibi olması gereken bir pastaydı, kalıptan çıkarınca aktı kreması üstünden 🙈 fotograf çekilecek hali kalmadı 🤣 ama çok lezzetli olmuştu, pandispanyası, kreması harika oldu, buraya ekleyemesem de iyi ki yapmışım 🤣🤣🤣 çok güzel yedik 🤭

Ben kremayı taş gibi, katı sevmiyorum canım, o yüzden nişasta ve ununu biraz azalttım ama tabi kalıp gibi olması gereken bir pastaydı, kalıptan çıkarınca aktı kreması üstünden 🙈 fotograf çekilecek hali kalmadı 🤣 ama çok lezzetli olmuştu, pandispanyası, kreması harika oldu, buraya ekleyemesem de iyi ki yapmışım 🤣🤣🤣 çok güzel yedik 🤭
Afiyet şeker olsun canım benim 😍🥰🤗

Benim ilk böreğimi herkes görebilir 🤣🤣
Eee sen daha yeni sayılırsın. O yıllarda sunumlar bayağı toparlamıştı😁
Ama şimdi olsa bence daha farklı sunarsın🥰

Eee sen daha yeni sayılırsın. O yıllarda sunumlar bayağı toparlamıştı😁
Ama şimdi olsa bence daha farklı sunarsın🥰
Aslında o zaman bile daha farklı sunumlar yapabilirdim. Tarifi yaparken kapıya ambulans gelmişti, kv fenalaşmıştı yanında ben gitmiştim. Gece döndüğümde apar topar pişirip çekim yapmıştım.🫣

Şimdi Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. ’nin duvarındakileri okudum da, aynı şeyleri bende yaşadım. Ama 1 kez yanında kalan kızı için hep O bakıyor dendi. Şükür benimki bu sene hepten akıllandı.🫣

Aslında o zaman bile daha farklı sunumlar yapabilirdim. Tarifi yaparken kapıya ambulans gelmişti, kv fenalaşmıştı yanında ben gitmiştim. Gece döndüğümde apar topar pişirip çekim yapmıştım.🫣

Şimdi Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. ’nin duvarındakileri okudum da, aynı şeyleri bende yaşadım. Ama 1 kez yanında kalan kızı için hep O bakıyor dendi. Şükür benimki bu sene hepten akıllandı.🫣
Ben bunu kendi ailemle yaşıyorum🤦🤷
Allah'a havale😏

Ben bunu kendi ailemle yaşıyorum🤦🤷
Allah'a havale😏
ne kadar zor laf anlatmak kendinden buyuklerw egriyi dogruyu gostermek 🤷🏻‍♀️ ben mutfagim insaat halindeyken burda onlara kahvalti hazirladim banyo ettirdim ama hala insanlik uapmamisim gibi muameler goruyorum onlara kahvalti ettirip kalkip cocukalra okula yetistim

ordan geldim kanynanaya ogle yemegi hazirladim ne oldu koca bir hic 🤷🏻‍♀️

ne kadar zor laf anlatmak kendinden buyuklerw egriyi dogruyu gostermek 🤷🏻‍♀️ ben mutfagim insaat halindeyken burda onlara kahvalti hazirladim banyo ettirdim ama hala insanlik uapmamisim gibi muameler goruyorum onlara kahvalti ettirip kalkip cocukalra okula yetistim

Allah büyük🤲
Herkes gönlünün ekmeğini yer🤷

Vallahi bizde bu konularda artık ipler koptu gibi.
Düşün merdivenlerin temizlenmesi bile olay oluyor, ki hep ben ya da eşim yapar o işi de.
Geçen Nişan zamanı evime anca girmişim, temizlik yapıyorum, eşim çöpleri attı eve girmeden merdivenlere girişmiş. Kp görünce, Yasemin yapsın sen çok yoruldun demiş. Eşim de Yasemin’in evde hiç mi işi yok baba, kadın evi temizliyor, yarın nişan var demiş.
Eve girdiğinde delirmişti, hiç alttakileri merdivenleri ya da bahçeyi toparlayıp, temizlerken gördün mü diye🤷🏻‍♀️

Back