Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balıkta yemeyiz ne yapalımHele şu 3 gün hava yapacak, görün balık fiyatları nasıl uçuyor
töbe estfBal0ncuk yukardaki borek yarismasina baksana sponsoru kaynanasi yapan var
Ben balığın her halini seviyorumBen balığın pilavı, çorbası gibi türevlerini tüketemiyorum Yasom illa bol zeytinyağında kızaracak
Burası da serin esiyor iyiden iyiye, ama hala güneşli
Nereden nereye gelmişiz değil miBal0ncuk yukardaki borek yarismasina baksana sponsoru kaynanasi yapan var
Elazığ oldun, sıra Malatya’daMaşallah
Akşama balık yap senBen balığın her halini seviyorum
Hele çorbası
Acıktııııııımmmm
Ben zaten 24 tüm siz yanlış veriyorsunuz Şimdi düzelttimElazığ oldun, sıra Malatya’da
Şehzadenin de canının istemesi önemli, eve geldiğinde sorarımAkşama balık yap sen
Ben zaten 24 tüm siz yanlış veriyorsunuz Şimdi düzelttim
Hayır değil iki tane vardıTereyağlı su böreği değil miydi yahu?
ama 2013 yilina gore fotograf kaliteleri cok iyi degil mi 2013 yilinda bende nokia njn ilk 3g li telefonu vardi cok kotu cekiyorduNereden nereye gelmişiz değil mi
Bakın her tariften ikişer ikişer var, sunumlar efsane, oylama efsane, ilk mesaj düzenleme yok. Nereden nereye görmek lazımBir oy kullanmayı bile beceremiyoruz Margaret Hale
Aynen fena sayılmazdı ama sunum yoktuama 2013 yilina gore fotograf kaliteleri cok iyi degil mi 2013 yilinda bende nokia njn ilk 3g li telefonu vardi cok kotu cekiyordu
bence sunumlar da iyi ya sadece flaşla cekmeseler daha iyi olurmusAynen fena sayılmazdı ama sunum yoktu
Ben eski sunumlarım beğenmiyorum hatta pek görülsün istemiyorum. Tabi ki bakış açısıbence sunumlar da iyi ya sadece flaşla cekmeseler daha iyi olurmus