• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Vallahi bizde bu konularda artık ipler koptu gibi.
Düşün merdivenlerin temizlenmesi bile olay oluyor, ki hep ben ya da eşim yapar o işi de.
Geçen Nişan zamanı evime anca girmişim, temizlik yapıyorum, eşim çöpleri attı eve girmeden merdivenlere girişmiş. Kp görünce, Yasemin yapsın sen çok yoruldun demiş. Eşim de Yasemin’in evde hiç mi işi yok baba, kadın evi temizliyor, yarın nişan var demiş.
Eve girdiğinde delirmişti, hiç alttakileri merdivenleri ya da bahçeyi toparlayıp, temizlerken gördün mü diye🤷🏻‍♀️
Geçen resmen kv kızına söyleniyordu, aylardır yukarı anana çıkmıyorsun. Hadi yardıma gelmiyorsun, çaya gel, az otur diye🤷🏻‍♀️
Ama yardımlık işi olsun, Yasemin ya da anası koşuyor🤷🏻‍♀️

Düşün merdivenlerin temizlenmesi bile olay oluyor, ki hep ben ya da eşim yapar o işi de.
Geçen Nişan zamanı evime anca girmişim, temizlik yapıyorum, eşim çöpleri attı eve girmeden merdivenlere girişmiş. Kp görünce, Yasemin yapsın sen çok yoruldun demiş. Eşim de Yasemin’in evde hiç mi işi yok baba, kadın evi temizliyor, yarın nişan var demiş.
Eve girdiğinde delirmişti, hiç alttakileri merdivenleri ya da bahçeyi toparlayıp, temizlerken gördün mü diye🤷🏻‍♀️
heh bak bizde de ayni eltim normalde onlarin hic telefonini acmaz isi olursa arae ben bi kere cocuklara kp arattim diye soylemedigi kalmadi esjme birde ogun salca yapiyordim 🙄

Yasemin sanki boş boş oturuyor lafa bak 🤦

heh bak bizde de ayni eltim normalde onlarin hic telefonini acmaz isi olursa arae ben bi kere cocuklara kp arattim diye soylemedigi kalmadi esjme birde ogun salca yapiyordim 🙄
İşte, eşim artık dayanamıyor ve söyleniyor anne-babasına, yine alttakileri koruyorlar.
Anne babasına yapsın ve bende yaparım, ama alttakilere doldu artık.
Ve bunları eşim son 1 senede gördü evde olduğu için, ama bu hep böyleydi öncesinde de.

Seninkinin de patlamasına az kaldığını düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Yasemin sanki boş boş oturuyor lafa bak 🤦
Ben hiç unutmuyorum Nevoş hatırlar mısın bilmem. Fabrikada çalıştığım zamanlarda sarma, kuru dolma ve ıspanaklı börek diye çıldırıyordum, ama perttim. Yapmadılar ya, unutamıyorum.
Alttaki istese ya da kocası hemen yapılırdı.
Teyzelerim yapmıştı yine🤷🏻‍♀️

Ben hiç unutmuyorum Nevoş hatırlar mısın bilmem. Fabrikada çalıştığım zamanlarda sarma, kuru dolma ve ıspanaklı börek diye çıldırıyordum, ama perttim. Yapmadılar ya, unutamıyorum.
Alttaki istese ya da kocası hemen yapılırdı.
Teyzelerim yapmıştı yine🤷🏻‍♀️
Vallahi siz kv tarafından bunları yaşıyorsunuz ben kendi ailemden düşünün benim sınavım ne kadar ağır😏
Hiç takma canım Rabbim elbet herkesin mükafatını veriyor. İyi ya da kötü🤗🤷

Vallahi siz kv tarafından bunları yaşıyorsunuz ben kendi ailemden düşünün benim sınavım ne kadar ağır😏
Kendi ailenden olunca insana daha çok koyar, haklısın hemde yerden göğe canım🤷🏻‍♀️
Amin canım, inşallah 🤲🏻🥰🤗

İşte, eşim artık dayanamıyor ve söyleniyor anne-babasına, yine alttakileri koruyorlar.
Anne babasına yapsın ve bende yaparım, ama alttakilere doldu artık.
Ve bunları eşim son 1 senede gördü evde olduğu için, ama bu hep böyleydi öncesinde de.

Seninkinin de patlamasına az kaldığını düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
benim ko gecen sene patlamisti zaten annesine ..bizimki babasina tek laf etmiyor cunku en ufak bir lafta kp agzi cok edepszi demedigini birakmiyor

suan kyv rahatsiz diye ses cikartmiyoruz nereye kadar ..zaten esim ve ben bildiklerimizi bir anlatsak kyv bizi evine istemez soyledik diye 🤣

hepimiz feraha cikalim insallah 🌹

benim ko gecen sene patlamisti zaten annesine ..bizimki babasina tek laf etmiyor cunku en ufak bir lafta kp agzi cok edepszi demedigini birakmiyor

suan kyv rahatsiz diye ses cikartmiyoruz nereye kadar ..zaten esim ve ben bildiklerimizi bir anlatsak kyv bizi evine istemez soyledik diye 🤣
İşte, sakladık ya da bilmiyorlar nasılsa diye düşünüyorlar ileri yaştakiler. Oysaki herkes her şeyi biliyor.🤣🤣
Bildiğinizi bilseler yüzünüze bakamazlar, o yüzden evlerinde istemezler 🤣🤣

İşte, sakladık ya da bilmiyorlar nasılsa diye düşünüyorlar ileri yaştakiler. Oysaki herkes her şeyi biliyor.🤣🤣
Bildiğinizi bilseler yüzünüze bakamazlar, o yüzden evlerinde istemezler 🤣🤣
bizim bildigimiz seyleri eltim kaynim ve kp bilmiyor bilse bosayabilir 🙄

agzindan cikan lafi dusunmeli yasmin
.agzjndan ciktiktan sonra esiri olursun bazi laflarin ama bunlari bildigimizi kyv de bilmiyor yoksa bu kadar rahat davranmaz ..

cok agzı sıkı akrabalar var saglsun bana kadar geldi soyledikleri :KK53: benim evliligimi sarsmaz kari koca ugrassinlar esim soylerse :KK53:

agzindan cikan lafi dusunmeli yasmin
.agzjndan ciktiktan sonra esiri olursun bazi laflarin ama bunlari bildigimizi kyv de bilmiyor yoksa bu kadar rahat davranmaz ..

cok agzı sıkı akrabalar var saglsun bana kadar geldi soyledikleri :KK53: benim evliligimi sarsmaz kari koca ugrassinlar esim soylerse :KK53:
Her şeyin zamanı var kuşganam, vaktine de esir diyorsun :KK53:

ne kadar zor laf anlatmak kendinden buyuklerw egriyi dogruyu gostermek 🤷🏻‍♀️ ben mutfagim insaat halindeyken burda onlara kahvalti hazirladim banyo ettirdim ama hala insanlik uapmamisim gibi muameler goruyorum onlara kahvalti ettirip kalkip cocukalra okula yetistim

ordan geldim kanynanaya ogle yemegi hazirladim ne oldu koca bir hic 🤷🏻‍♀️
duvardakini okudum sen işten işe koşarken eltin aşagida spor aletlerle spor yapmasi çok ilginç.
boşverin sende yapma hiç bşeye.. minik yapar eder diyor iyilik de yaramiyor senin arkandan çevirenlere iyilik yapmayacaksin.

Back