- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
biz standart biskuvilerden yanayiz bardaga tam giren biskuvinin adi neydi marketlerde ucuz olan frigola diyesim geliyor ama o dondurma adiKör cahiliz be kuşganam
belki bir senedir petibor almiyorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz standart biskuvilerden yanayiz bardaga tam giren biskuvinin adi neydi marketlerde ucuz olan frigola diyesim geliyor ama o dondurma adiKör cahiliz be kuşganam
Hamsinin kg 120₺, emin misin elticim?Ondan zor canım Hamsi kategorisi yapalım
Fingerbiz standart biskuvilerden yanayiz bardaga tam giren biskuvinin adi neydi marketlerde ucuz olan frigola diyesim geliyor ama o dondurma adi
belki bir senedir petibor almiyorim
Hiç gerek yokmuşHamsinin kg 120₺, emin misin elticim?
Tavada hamsi, fırında hamsi, ızgarada hamsi…Ondan zor canım Hamsi kategorisi yapalım
Doğru diyorsun, bu kadar kg vermişken hiç bulaşmayayım.Diyettesin hiç deneme boşver
heh kirmaya gerek kalmiyor o kadar usengecim gerisini sen dusunFinger
Ben verdim elticim, 23 oydasınMargaret Hale o dönem ilk mesaj düzenleme yoktu. Gidip konuyu bulup gelip oy veriyorlardı. Ondan sıra doğru değil ve sen bana vermemişsin
Hele şu 3 gün hava yapacak, görün balık fiyatları nasıl uçuyorHiç gerek yokmuş
senelerdir uarisma devam ediyor demekBen verdim elticim, 23 oydasın
Hamsi pilavıTavada hamsi, fırında hamsi, ızgarada hamsi…
Rulo pasta gelecek diyordu, başka da gelmez herhaldeHala gelecek pasta var mı? Nevreste
Aynen elticimDoğru diyorsun, bu kadar kg vermişken hiç bulaşmayayım.
Ben balığın pilavı, çorbası gibi türevlerini tüketemiyorum Yasom illa bol zeytinyağında kızaracakHamsi pilavı
Tam balık havası var bugün, bu soğukta iyi gider
MaşallahBen verdim elticim, 23 oydasın