- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
herşeyi bilmek zorunda mi ???bizim bildigimiz seyleri eltim kaynim ve kp bilmiyor bilse bosayabilir
degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyi bilmek zorunda mi ???bizim bildigimiz seyleri eltim kaynim ve kp bilmiyor bilse bosayabilir
anlamadimherşeyi bilmek zorunda mi ???
degil.
kv ve kp dedimanlamadim
Bilmesinler, kv hepten başına kalabilir diye düşünmüş olabilir.anlamadim
aaa o da var demiBilmesinler, kv hepten başına kalabilir diye düşünmüş olabilir.
Yok canım, değilyasminsay soyadin say miydi? şu nursena say ile bağlantiniz var mi
Bence birinci belli demedi demeyin Nesli alacak:))Ben bunu hep söylüyorum ama kimse inanmıyorGeçen ayda gördük, bu ay yine göreceğiz
bildiriim gelmediMinik Duduklu Tencere , yanlışlıkla duvarında yorum yaptım, farkedince sildim hemen.
Bildirim bombardımanını kaldıramam
Hayırlısı canımBence birinci belli demedi demeyin Nesli alacak:))
Okula ben almıyorum servis alıyor burdan oraya simit mi getirecem al bir tane ordanAL İŞTE... sonra vay efendim neden sinirlendim...
okula götürüon bebeleri.. yapmışsın
bu arkadaşın işte aç..
getir gel yanına çayı ben alırım
ama nerde
işi gücü lak lak lak
Senin cukun var o yollasınHelâl oldun sana cukum. HAbibte ’de Yasmin’i seviyorum desin sadece. Bir salça gönderemedi
Ayran gider ya da sıcak çayBunun yanina ayran gider bro yada portakalli link
O ben istemesem de yolluyor zaten Bal0ncuk , sen istediğim halde yollamadınSenin cukun var o yollasın
Gönlünüzden geçmesi yeterli teşekkür ederimBence birinci belli demedi demeyin Nesli alacak:))