- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
bende simdi baktim ney diye lotus denen bir biskuvi ile yapiliyormus bende yeni duydumYahu şu lotus çok mu lezzetli?, bilmediğimden soruyorum. Çok şey mi kaçırıyorum?
Siz aynı zamanlar geldiniz sankiben ozamanlar yoktum ilk oyu sanki baljk yarismasjnda vermistim oyle hatirliyorum :))
balik yarinmasindna sonra 2017 deki kirmizi et yemeklwrjnden bu yana katildim ben yasmin
cano sen deynep benden daha eskisiniz :))
birde senin hingel in vardi ramazan yarismalarindaBende ilk balık yarışmasının oylamasının bildiriminden keşfetmiştim burayı, sonrası dipsiz kuyu
ben ramazan uarismasiydi sanirim onda yoktum ama uasmin vardi ben ilk kirmizi etlere katildim onu da yasmin kazandi ali nazikleSiz aynı zamanlar geldiniz sanki
Balık yarışması da mı olmuştu, şimdi niye yoookBende ilk balık yarışmasının oylamasının bildiriminden keşfetmiştim burayı, sonrası dipsiz kuyu
Hiç araştırmadığım için tahmin de yürütemiyorum. Bugün markete çıkmam lazım, denk gelirsem alayım.Bende bilmiyorum ama tahmin ediyorum
Ben çikolatayı tercih ederim
keske olsa dimiBalık yarışması da mı olmuştu, şimdi niye yoook
Şu tabağın kenarında pirinç vardıben ramazan uarismasiydi sanirim onda yoktum ama uasmin vardi ben ilk kirmizi etlere katildim onu da yasmin kazandi ali nazikle
pilavin sehriyeleri yaniktiŞu tabağın kenarında pirinç vardı
4-5 sene evvel oldu, geçen sene çok istedim ama balığı her yerde bulamadıkları için olmadı.Balık yarışması da mı olmuştu, şimdi niye yoook
Diyettesin hiç deneme boşverHiç araştırmadığım için tahmin de yürütemiyorum. Bugün markete çıkmam lazım, denk gelirsem alayım.
Çayın yanında 1-2 tane denerim
cipura 250 liraymis kilosuÇünkü herkes hamsi yapıyor farklı balık olmuyordu. Geçtiğimiz yılda çok pahalıydı.
Oylama hala açıktı, ben sana oy verdim Nevoş ahsjjsjs. O değil de sunumlar harika. Özellikle baklava böreğinin.5. OlmuşumBörekler - Enfes ev börek tarifleri
çatı böreği A.Ş.K Böreği Milföyle salamın A.Ş.K ı :) sponsor küçük dostum MERVEM:) Pırasalı katlı börek (arnpavut böreği) BAKLAVA BÖREĞİ (Kayın validem sponsorum:)) Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella 3.kez yaptıgım SU BÖREĞİm (annem görse gurur duyardı)...www.kadinlarkulubu.com
Kör cahiliz be kuşganambende simdi baktim ney diye lotus denen bir biskuvi ile yapiliyormus bende yeni duydum
Artık balıktan pasta yapacak kıvama geldik bence NevoşÇünkü herkes hamsi yapıyor farklı balık olmuyordu. Geçtiğimiz yılda çok pahalıydı.
Benim sunumda harikaydı değil miOylama hala açıktı, ben sana oy verdim Nevoş ahsjjsjs. O değil de sunumlar harika. Özellikle baklava böreğinin.
Peki sponsorlar hahahahahOylama hala açıktı, ben sana oy verdim Nevoş ahsjjsjs. O değil de sunumlar harika. Özellikle baklava böreğinin.
Ben ile Cano aynı ay geldik. Deynep buradaydı geldiğimizde.Siz aynı zamanlar geldiniz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?