En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Asla öyle bi beklentim yok oy konusunda...
Herkes gönlüne, vicdanına ve zevkine göre oy kullanacak...ben kk için özel bişeyler olsun istedim
Ama benim gönlüm sendeSadece üzülmeni, kırılması istemem

Ama o dönem bildirim yoktu. Arkadaş oyu çok oluyordu. Birinci olmak değilde önüme geçen tarifler içime oturmuştu
Cano, ben, kuşganam ve Deynep’imden de öncesini diyorsun. Doğrudur, bildirim olmayınca kim gelip oy verir ki
Anca arkadaşının yarışmaya katıldığını bilenler
O zaman yanlı oluyor işte

5. Olmuşum

Cano, ben, kuşganam ve Deynep’imden de öncesini diyorsun. Doğrudur, bildirim olmayınca kim gelip oy verir ki
ben ozamanlar yoktum ilk oyu sanki baljk yarismasjnda vermistim oyle hatirliyorum :))

balik yarinmasindna sonra 2017 deki kirmizi et yemeklwrjnden bu yana katildim ben yasmin

cano sen deynep benden daha eskisiniz :))

2014 yılı canım
Diyet ve gebelik bölümleri gerisini sen düşün

ben ozamanlar yoktum ilk oyu sanki baljk yarismasjnda vermistim oyle hatirliyorum :))

balik yarinmasindna sonra 2017 deki kirmizi et yemeklwrjnden bu yana katildim ben yasmin

cano sen deynep benden daha eskisiniz :))
Bende ilk balık yarışmasının oylamasının bildiriminden keşfetmiştim burayı, sonrası dipsiz kuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…