- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
simdi biraz once konustum efendilerle efendice reddettim talepleriniefendilere gelin gidesim diecem ama
Demek ki herkesin bu beklentisi oluyorÖyle canımEmeğe bakılmıyor
Benim yıllar yıllar önce içime çok oturan bir kategori var
Ama benim gönlüm sendeAsla öyle bi beklentim yok oy konusunda...
Herkes gönlüne, vicdanına ve zevkine göre oy kullanacak...ben kk için özel bişeyler olsun istedim
Çizkek olmasa da süslemesine devamTaaam anladım o çizkeki yapmamın hiç bir yolu yok
Ama o dönem bildirim yoktu. Arkadaş oyu çok oluyordu. Birinci olmak değilde önüme geçen tarifler içime oturmuştuDemek ki herkesin bu beklentisi oluyor
Hangisi hangisiÖyle canımEmeğe bakılmıyor
Benim yıllar yıllar önce içime çok oturan bir kategori var
YaaaaaAma o dönem bildirim yoktu. Arkadaş oyu çok oluyordu. Birinci olmak değilde önüme geçen tarifler içime oturmuştu
bence yap nevoBen keşke bu ay lotuslu chesecake yapsaydımGeç kalmış sayılmam isterseniz yarın yapayım
Henüz onu da yapamadımÇizkek olmasa da süslemesine devam
Cano, ben, kuşganam ve Deynep’imden de öncesini diyorsun. Doğrudur, bildirim olmayınca kim gelip oy verir kiAma o dönem bildirim yoktu. Arkadaş oyu çok oluyordu. Birinci olmak değilde önüme geçen tarifler içime oturmuştu
Hangisi hangisi
Yahu şu lotus çok mu lezzetli?, bilmediğimden soruyorum. Çok şey mi kaçırıyorum?Ben keşke bu ay lotuslu chesecake yapsaydımGeç kalmış sayılmam isterseniz yarın yapayım
Yap yap yap aç önümüzüBen keşke bu ay lotuslu chesecake yapsaydımGeç kalmış sayılmam isterseniz yarın yapayım
ben ozamanlar yoktum ilk oyu sanki baljk yarismasjnda vermistim oyle hatirliyorum :))Cano, ben, kuşganam ve Deynep’imden de öncesini diyorsun. Doğrudur, bildirim olmayınca kim gelip oy verir ki
Anca arkadaşının yarışmaya katıldığını bilenler
O zaman yanlı oluyor işte
2014 yılı canımCano, ben, kuşganam ve Deynep’imden de öncesini diyorsun. Doğrudur, bildirim olmayınca kim gelip oy verir ki
Anca arkadaşının yarışmaya katıldığını bilenler
O zaman yanlı oluyor işte
Bende bilmiyorum ama tahmin ediyorumYahu şu lotus çok mu lezzetli?, bilmediğimden soruyorum. Çok şey mi kaçırıyorum?
Bende ilk balık yarışmasının oylamasının bildiriminden keşfetmiştim burayı, sonrası dipsiz kuyuben ozamanlar yoktum ilk oyu sanki baljk yarismasjnda vermistim oyle hatirliyorum :))
balik yarinmasindna sonra 2017 deki kirmizi et yemeklwrjnden bu yana katildim ben yasmin
cano sen deynep benden daha eskisiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?