• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Asla öyle bi beklentim yok oy konusunda...
Herkes gönlüne, vicdanına ve zevkine göre oy kullanacak...ben kk için özel bişeyler olsun istedim 🥰🥰
Ama benim gönlüm sende🥰Sadece üzülmeni, kırılması istemem🤗

Ama o dönem bildirim yoktu. Arkadaş oyu çok oluyordu. Birinci olmak değilde önüme geçen tarifler içime oturmuştu😁
Cano, ben, kuşganam ve Deynep’imden de öncesini diyorsun. Doğrudur, bildirim olmayınca kim gelip oy verir ki🤷🏻‍♀️
Anca arkadaşının yarışmaya katıldığını bilenler🤷🏻‍♀️
O zaman yanlı oluyor işte😑

5. Olmuşum🤔

Cano, ben, kuşganam ve Deynep’imden de öncesini diyorsun. Doğrudur, bildirim olmayınca kim gelip oy verir ki🤷🏻‍♀️
ben ozamanlar yoktum ilk oyu sanki baljk yarismasjnda vermistim oyle hatirliyorum :))

balik yarinmasindna sonra 2017 deki kirmizi et yemeklwrjnden bu yana katildim ben yasmin

cano sen deynep benden daha eskisiniz :))

2014 yılı canım 😁
Diyet ve gebelik bölümleri gerisini sen düşün😁

ben ozamanlar yoktum ilk oyu sanki baljk yarismasjnda vermistim oyle hatirliyorum :))

balik yarinmasindna sonra 2017 deki kirmizi et yemeklwrjnden bu yana katildim ben yasmin

cano sen deynep benden daha eskisiniz :))
Bende ilk balık yarışmasının oylamasının bildiriminden keşfetmiştim burayı, sonrası dipsiz kuyu :KK70:

Back