Ama kategori oylamada çok önemliNevoş yasaklı tariflerden oluşan bir kategori yapsana karmakarışık
Bakalım en çok hangisi yasaklanmayı haketmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kategori oylamada çok önemliNevoş yasaklı tariflerden oluşan bir kategori yapsana karmakarışık
Bakalım en çok hangisi yasaklanmayı haketmiş
Yüzde yüz ben alacağım deyip bekleme canımÇok üzülürüm
Gözün açılmış gibi gördüm seni
Pınar olsaydı Pınar Labneli tarifler derdik adınaAma kategori oylamada çok önemli
Bunlar sonra sende diğer ekibe katılırsın saniyesine mesajı atarsın
Beeennn 1. olacağımYüzde yüz ben alacağım deyip bekleme canım
Kk nın işi belli olmaz
tesekkur edeerimVaaaav elinize sağlık
Ama ben onu bile sonralarda tatlı, tuzlu ayırdım.Pınar olsaydı Pınar Labneli tarifler derdik adına
tek ilk yazdigim msj makarnalardaydi kiymali makarnayi kapmistim ama 2. mi 3. mu ne olduGözün açılmış gibi gördüm seni
Öyle canım Emeğe bakılmıyorBeeennn 1. olacağım
Hep Beeeeennn 1. olacağım
Alacağım kırbacı, vuracağım üstüne
Zevkler ve renkler tartışılmaz elticim, kim 1. olursa başımızın üstüne, KK ahalisinin takdiri.
en son kulllandigim labne hala buzlugumdaAma ben onu bile sonralarda tatlı, tuzlu ayırdım.
Yarıştı tatlı, tuzlu karışık hep tatlılar aldı
Asla öyle bi beklentim yok oy konusunda...Yüzde yüz ben alacağım deyip bekleme canım
Kk nın işi belli olmaz
Sen hep geç kalıyorsuntek ilk yazdigim msj makarnalardaydi kiymali makarnayi kapmistim ama 2. mi 3. mu ne oldu
efendimevet tüm konuşmalarda benmde dikkatimi çeken şey genelde oy verenler yada artık doğru cümle neyse işte..
gösterişe yada sunuma bakıyor
işin zorluğuna emeğe cok bakılmıyor
adını unuttum minik minik böyle mantı gibi bişi yapılmıştıo mesela.. birinci olmamasına çok şaşırmıştım
benim telefon elime gecmiyor ki aksamlariSen hep geç kalıyorsun
efendilere gelin gidesim diecem amaefendim
Hangisi, fasilleliğimi kullanarak öğrenebilirim herhaldeÖyle canım Emeğe bakılmıyor
Benim yıllar yıllar önce içime çok oturan bir kategori var
AynenBunlar sonra sende diğer ekibe katılırsın saniyesine mesajı atarsın
Taaam anladım o çizkeki yapmamın hiç bir yolu yokAma ben onu bile sonralarda tatlı, tuzlu ayırdım.
Yarıştı tatlı, tuzlu karışık hep tatlılar aldı