- 24 Eylül 2018
- 98.535
- 295.006
- 698
Sizin orası daha soğuk olabilir herhalde cancağızım ince bir sweatshirt,eşofman ile gayet ısınmış durumdayimBende akşam battaniye ile idare etmeye çalışıyordum, ellerim ve burnum bumbuz olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin orası daha soğuk olabilir herhalde cancağızım ince bir sweatshirt,eşofman ile gayet ısınmış durumdayimBende akşam battaniye ile idare etmeye çalışıyordum, ellerim ve burnum bumbuz olmuş
BeeenTelefondan giriş yapanları yazanları ciddi tebrik ediyorum çok zor geliyor bana internet gitti kıymetini bileyim
Şortla askılıyla yatan benBende akşam battaniye ile idare etmeye çalışıyordum, ellerim ve burnum bumbuz olmuş
Helal olsun varyaaa
Sürekli telefondan giriyorum benHelal olsun varyaaa
Kalın sweatsirt, tayt ve üstü 2 çorap, panduf cancağzım. Gerçi regl zamanım geldi, üşütmemem lazım.Sizin orası daha soğuk olabilir herhalde cancağızım ince bir sweatshirt,eşofman ile gayet ısınmış durumdayim
Sürekli telefondan giriyorum ben
Sürekli telefondan giriyorum ben
O dönem 2 kere daha çok üşüyor insan ,dikkat et kendine cancağızımKalın sweatsirt, tayt ve üstü 2 çorap, panduf cancağzım. Gerçi regl zamanım geldi, üşütmemem lazım.
Ablam, yıllardır hep PC’den giriş yapıyorsun, gayet normal.Telefondan giriş yapanları yazanları ciddi tebrik ediyorum çok zor geliyor bana internet gitti kıymetini bileyim
Zor geliyor banaSürekli telefondan giriyorum ben
Sen Herkül’sün ablamŞortla askılıyla yatan ben
Aliskin değilsin diyedir ,normalZor geliyor bana
Heee valla yanıyom zatenSen Herkül’sün ablam
Sağ olasın cancağzımO dönem 2 kere daha çok üşüyor insan ,dikkat et kendine cancağızım
Aynen alışmadım hiçAliskin değilsin diyedir ,normal
Yine de dikkat et ablamHeee valla yanıyom zaten
Pc daha rahat gözümün önündeAblam, yıllardır hep PC’den giriş yapıyorsun, gayet normal.
Bende ilk zamanlar telefondan girerken zorlanıyordum, şimdi PC’den girerken zorlanıyorum.
Ateş basıyor hemenYine de dikkat et ablam
Menopoz dönemine yeni mi girdin ablam?Ateş basıyor hemen