En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Favanın katıldığı sene ben de favaya oy verdim, üstelik tek oy hakkı vardı o zamanlar.
Benim de size ilk yorum yaptığım yorumunuz canımı sıktı.
Yarışmalar bittikten sonra herkes yemekler hakkında yorum yapıyor kaldı ki iki sene önceki yarışmayı kast etmişim. Bu forumda her zaman yemek konuşuluyor.
Canınızı sıkmanızı gerektiren bir şey yazmadım nitekim önceki mesajımda belirttim.
Fava siz yarışıyken yoksa alınmanızı gerektiren bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
Verdiğiniz tepki bana fazla geldi.

Benim hakkımda konuşulan yorumu alıntıladınız, üstüme alınmam yanlış mı sizce?

Benim hakkımda konuşulan yorumu alıntıladınız, üstüme alınmam yanlış mı sizce?
Alındığınız yer yanlış.
Geçmişe gidip baktım benim favaya oy verdiğimde kazanan mercimek köftesi değil çanakta rus salatasıymış. Mercimek köftesini o zaman C cano yapmış. Benim yanlış hatırladığım yer burası.
Ben mercimek köftesini kötülemedim ki ilk yazdığımda da belirttim fava bana göre ondan daha zor onun için şaşırdım dedim.
Mercimek köftesiyle birinci olduysanız insanlar beğendiği ve en çok oyu aldığınız içindir.
Benim şaşırmam size nasıl beceriksiz olduğunuzu düşündürdü ve canınızı sıktı?

Birisi fava yapmıştı ben bayılmıştım ona mercimek köftesi alınca şokk olmuştum
Favayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işteBende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…