- 21 Kasım 2017
- 27.873
- 122.302
- 598
Tamam gerçekten Hataylısın, Allah’ın adamısın ahshahhahshsAbla yaaaa hayrrr süt iznim bitmedi erken ckıorm son 2 haftam ondan
Defne
Benimi kara listeye alıosn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam gerçekten Hataylısın, Allah’ın adamısın ahshahhahshsAbla yaaaa hayrrr süt iznim bitmedi erken ckıorm son 2 haftam ondan
Defne
Benimi kara listeye alıosn
Bana da bir hafifleme geldi görünce. Sıradaki kategori ne acaba?Yani ismini vermek istemiyorum bir arkadaşımız bir pasta yapmış noktayı koymuş ben mutfağa geçip neden zahmet çekeyim şimdi
Başladım yapmaya ama beş karış suratla bir görsen tribimiOlmaz, paşa paşa yap tarifini
İşte ucu açıklığı N N E S L i arkadaşımız öyle güzel kullanmış ki benim uç kapanmış otomatik ne yapsam üstüne çıkamamPastayı dilediğin kadar süsle ucu açık sunumunun
Ben sırf sunumda millet şölen yaşatır diye başta yaptım
Çünkü süslemesi biraz kısıtlı bir pastaydı
Ben de sonraki kategoriye N N E S L i katılacak mı onun derdindeyimBana da bir hafifleme geldi görünce. Sıradaki kategori ne acaba?
E Nesli zaten hep katılıyordu. Bunda çıtayı arş-ı alaya ulaştırdı sağ olsun.
Ne olur belli olmaz örtmenim. KK kadınlarının oy skalası değişken oluyor.
Senden de güzel bir sunum bekliyorum açıkçası. Şu anda 2 tarif görsel şölen gibi ve renkliE Nesli zaten hep katılıyordu. Bunda çıtayı arş-ı alaya ulaştırdı sağ olsun.
Rica ederim çok başarılı gerçekten.
Tarifimi değiştirdim. Beni güzel sunum falan kurtarmaz. Seni kurtarmamıştı çünkü, hatırlıyorum.Senden de güzel bir sunum bekliyorum açıkçası. Şu anda 2 tarif görsel şölen gibi ve renkli
O benim kadersizliğimdi gezenticiğimTarifimi değiştirdim. Beni güzel sunum falan kurtarmaz. Seni kurtarmamıştı çünkü, hatırlıyorum.
Senin yapman şartKalkıp pastamı yapacaktim ama az önce gördüklerimden sonra tüm hevesim gitti
Konsept pasta nedir yaa nerden çıktı buuuuuu
Benim tarifiO benim kadersizliğimdi gezenticiğim
Ne aldın?
Yarışmacıları mı korkuttun
Bu kadar geçe kalırlarsa tırsmaları normal elticimYarışmacıları mı korkuttun
Sunumda ortalık yıkılabilir mi peki?Benim tarifi
istemeden oldu sanırımYarışmacıları mı korkuttun
Tuzlu pastaBana da bir hafifleme geldi görünce. Sıradaki kategori ne acaba?
Bir daha pasta diye diretmeyeceğim.Tuzlu pasta
İyi ki yapmışım yoksa zahmet etmezdim vallaYarışmacıları mı korkuttun