- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
başlayalım bende 2 ayda 8 kg aldim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlayalım bende 2 ayda 8 kg aldim..
çok iyi vermişsin ...:) tebrik ederim yasmin..:)Halley’in yolladığı videodaki hocanın yöntemini uyguluyorum kuşganam.
Ağustos 28’de başladım, spor ya da yürüyüşle desteklesem daha çok giderdi.
Normalde bende de yok, yiyordum sürekli.cok iyi vermissim yasminim ...ben de irade yok irada hirs azim yok nefes aldigina sukreder tavirla yasiyorum resmen
Teşekkür ederim canım. Eski nick neydi yahuçok iyi vermişsin ...:) tebrik ederim yasmin..:)
almak kolay canim geldikleri gibi gitmiyorlarbaşlayalım bende 2 ayda 8 kg aldim..
migim:)Teşekkür ederim canım. Eski nick neydi yahu
bu aralar hamurişi çok yüklendim.. normal..almak kolay canim geldikleri gibi gitmiyorlar
Ölüyorum hamurişi ve tatlı diyebu aralar hamurişi çok yüklendim.. normal..
bunlari bi kenara atsam veririm..
hele 10-15 bin adim atsam çok iyi..
bunlari yendiğinde hizla alinir..Ölüyorum hamurişi ve tatlı diye
Yapabilirsin bence
Çorba ve ton balıklı salata yarenim oldu Migimbunlari yendiğinde hizla alinir..
ama sebze meyve agirlikli beslenince haftada bi gün hamurişi ve az bişi yendiğinde verilir..
ben yarışmalardan iyi tecrübe edindim. bildiğim için söylüyorum
haftada bi gün miktarini az yemek üzere yapabilirsin..Çorba ve ton balıklı salata yarenim oldu Migim
Korkuyorum kendimi tutamam diye, sarma-dolma bile yapmıyorum 20-25 gündür. Çıldırıciiiim.
benim tüp bebek doğum vs baya yıprandım ihtiyaıcm vardıTatilde beni en çok üzen,yabancılar mis gibi tatil yaparken bizim ülke insanımız memleketine gidemiyor ekonomi yüzünden,adamlar dünyayı geziyor üstelik.
Kendime hakim olamam diye direkt kestim canım, yaparsam yerim diye hiç yapmıyorum.haftada bi gün miktarini az yemek üzere yapabilirsin..
ödül ver kendine.. ama 1-2 tane tadimlik sarma ye:)
Artık imkanlarda el vermiyor ki,herşey ateş pahası senin gerelçen vardı oda çok normal zaten canısı.benim tüp bebek doğum vs baya yıprandım ihtiyaıcm vardı
gidemedik imkanlar
Tedavi başlı başına kilo alımı zaten kuzu, ama ben sende öyle çok kilo kaldığını düşünmüyorum.benim tüp bebek doğum vs baya yıprandım ihtiyaıcm vardı
gidemedik imkanlar
yabancılara göre ülkeme ucuza geliyor. dolar yüksek durumda ve bedavaya tatil yapıyolar..Tatilde beni en çok üzen,yabancılar mis gibi tatil yaparken bizim ülke insanımız memleketine gidemiyor ekonomi yüzünden,adamlar dünyayı geziyor üstelik.
Çok kilolu değil ki yasocum 54 filndı herhalde.Tedavi başlı başına kilo alımı zaten kuzu, ama ben sende öyle çok kilo kaldığını düşünmüyorum.
Direkt göbek olarak mı kaldı acaba ablam, bende kilosu yok diye hatırlıyorum.Çok kilolu değil ki yasocum 54 filndı herhalde.