- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sizinki polemik kuşum.Biz Jenna16 ile ne üslubu kullandık da banladındık yasoşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki polemik kuşum.Biz Jenna16 ile ne üslubu kullandık da banladındık yasoşş
Bende bu sabah kan verdim aile hekimliğinde. Yarın çıkar dediYok, aile hekimliği ertesi gün sonuç veriyor burada. Laboratuvarı yok çünkü.
Ama diğer hastaneler kültür falan hariç o gün veriyor sonucu.
Sizinki polemik kuşum.
Yok ya hamile iken gittim zorunlu olarak sıradan dahiliye ile endokrin dokturu bir değil istediği testler de dahiliye dokturu sorun görünce yönlendirdi oraya sonrası da defalarca tsh baktırdım dahiliye de 4 hamileliğin birinde yapıldı o testlerGitme oraya bi daha
Başka işim yok KK kadınları kim ya da ne iş yaparlar, ne yanlışları var araştıracağım?Bütün Kk nın arvişi onda vardır. Merak ettiğin bir üye olursa sor çekinme
Bizim burada da aynı.Bende bu sabah kan verdim aile hekimliğinde. Yarın çıkar dedi
Evet, anlıyorum.Başka işim yok KK kadınları kim ya da ne iş yaparlar, ne yanlışları var araştıracağım?
Ben sevmem öyle şeyleri. Herkes hakkında fikrim vardır muhakkak, ama o benim fikrimdir.
Aynı şekilde benim hakkımda da herkesin düşündüğü şeyler vardır, ama bazıları çenesini tutamaz ve fikrini kabul ettirmeye çalışır.
Buradaki asıl konu herkesin fikri kendine ve kendinde kalmalı. Bunu beyinlerine oturtamıyorlar ve milleti linçliyorlar.
Sevindim.Evet, anlıyorum.
Öyle…Sevindim.
Kimsenin fikrini zikrini yargılandığım yok çoğu üyeyi burada yazdıkları kadarıyla tanıyor olmak hayatlarını araştırmak değil zaten burada paylaşılıyor sa yazdığı şeyler zaten herkesin yorum hakkı ve bilgisine sunulan şeylerdirBaşka işim yok KK kadınları kim ya da ne iş yaparlar, ne yanlışları var araştıracağım?
Ben sevmem öyle şeyleri. Herkes hakkında fikrim vardır muhakkak, ama o benim fikrimdir.
Aynı şekilde benim hakkımda da herkesin düşündüğü şeyler vardır, ama bazıları çenesini tutamaz ve fikrini kabul ettirmeye çalışır.
Buradaki asıl konu herkesin fikri kendine ve kendinde kalmalı. Bunu beyinlerine oturtamıyorlar ve milleti linçliyorlar.
Tamam tanısı tedavisi elbet bir değildir de, testi isteyen ister aile hekimi olsun ister endokrinolog sonuç aynı çıkar aynı sürede çıkar yani. Sizi 15 gün bekleten hastanedir test sonucu cıkmadıgı için değildir o.Yok ya hamile iken gittim zorunlu olarak sıradan dahiliye ile endokrin dokturu bir değil istediği testler de dahiliye dokturu sorun görünce yönlendirdi oraya sonrası da defalarca tsh baktırdım dahiliye de 4 hamileliğin birinde yapıldı o testler
Ne şehittir, ne gazi üslubu Zano'm susa susa gittik ya laBiz Jenna16 ile ne üslubu kullandık da banladındık yasoşş
Aynı test olsa dahiliyenin istediği yaptırdığı yeterli olurdu Aynı gün diğer hastaneye gönderip tekrar kan verdirmezdi daha ayrıntılı farklı hormonal şeylerin de sonucu çıkıyor sıradan tsh de yükseklik oranı çıkıyorTamam tanısı tedavisi elbet bir değildir de, testi isteyen ister aile hekimi olsun ister endokrinolog sonuç aynı çıkar aynı sürede çıkar yani. Sizi 15 gün bekleten hastanedir test sonucu cıkmadıgı için değildir o.
Ağzım açık kaldı tam diyecekken. Bir bakmışız gitmişizNe şehittir, ne gazi üslubu Zano'm susa susa gittik ya la
Nerden geldi anlamadık ki hatta bana mesaj geldi senden sanki,ban yedik diye ,o kadar habersizce ve masumduk kiAğzım açık kaldı tam diyecekken. Bir bakmışız gitmişiz
Ayy saçmalıkNerden geldi anlamadık ki hatta bana mesaj geldi senden sanki,ban yedik diye ,o kadar habersizce ve masumduk ki
Hale etiketledi tarif alsın diyeAyy saçmalık
Nerden geldi anlamadık ki hatta bana mesaj geldi senden sanki,ban yedik diye ,o kadar habersizce ve masumduk ki