- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
ÖyleAyy saçmalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÖyleAyy saçmalık
Neden üzerine alındın ki?Kimsenin fikrini zikrini yargılandığım yok çoğu üyeyi burada yazdıkları kadarıyla tanıyor olmak hayatlarını araştırmak değil zaten burada paylaşılıyor sa yazdığı şeyler zaten herkesin yorum hakkı ve bilgisine sunulan şeylerdir
Hemsom yaktı biziHale etiketledi tarif alsın diye
Canonun benden bahsettiği mesajı alintilayip yazmamaliydın o zaman mesajınızı yanlış anlaşılmak istemiyorsanızNeden üzerine alındın ki?
Banlanmak konusu hakkında nasıl ayakta durduğumu yazdım.
Kimsenin etlisi sütlüsü beni ilgilendirmez. Sevdiğim birkaç arkadaşım dışında, onlar yorum beklerse fikrimi söylerim, istemezse söylemem.
Bu benim yaşam biçimim.
Burada sizi ilgilendiren ne vardı anlamadım?
Dondurucu da pattis saklama tekniği var. Onu uygularızArkadaş arkadaşı için mapus yatar,yine gideriz gerekirse be Zano'm C A N O icerde pattis soyar oyalaniriz
Once bir yıkar, paklariz ohhh cici ciciDondurucu da pattis saklama tekniği var. Onu uygularız
Ben çamurlu sevmeye başladımOnce bir yıkar, paklariz ohhh cici cici
Niye yazmayayım yav?Canonun benden bahsettiği mesajı alintilayip yazmamaliydın o zaman
Ben hayyyla temiz seviyorum,ama sen ne dersen oyle yapalım ranza arkadaşımBen çamurlu sevmeye başladım
Saçmalardan seçmeler. Algıda seçicilik önemli.Bu mesaj alıntılama olayı benim başıma da gelmişti bir kere
Allah düşürmesin birdahaBen hayyyla temiz seviyorum,ama sen ne dersen oyle yapalım ranza arkadaşım
Birisinden bahsedilen bir mesajı alıntı yapıp yazmak zaten o kişiden bahsedilen bir konunun devamı olarak yazılır tam olarak öyle yapıp sonra da ben kendimden bahsediyordum diyorsunuzNiye yazmayayım yav?
Ben sana diye yazmadım ki, üzerine alındıysan sıkıntı bende mi oluyor yani?
AğğmiiinAllah düşürmesin birdaha
Nasıl inanmak istiyorsanız öyle olsun.Birisinden bahsedilen bir mesajı alıntı yapıp yazmak zaten o kişiden bahsedilen bir konunun devamı olarak yazılır tam olarak öyle yapıp sonra da ben kendimden bahsediyordum diyorsunuz
Ablacım boşa kavga etmesinler en güzelini ben yapacağımNevreste koooooşşş yarışmanın en güzel böreğini ben yapacağım kavgası var, birbirlerine yufka fırlatmadan yetiş ablacım
Hanımlar sakin lütfen.
Doğru diyorsun boşa kavga etmesinler, börekleri pişirsinler birbirlerine atmasınlar bana atsınlar, şimdi bu sinirle tadına bakmaz onlar, x yapmış yemem ben derler börekler ziyan olmasın, bana atsınlar yanında biraz biraz kek, sütlü/şerbetli tatlı da olursa iyi olurAblacım boşa kavga etmesinler en güzelini ben yapacağım