- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Orasını karıştırma Anladım mı anladımNe anladın hep sormak istedim ne anladın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orasını karıştırma Anladım mı anladımNe anladın hep sormak istedim ne anladın
Düşüyor, ama ben+üslupBdv ye yolun düşmedi mi hiç
Endokrin bölümü her hastanede yok üni hastanesine gittim o dönemNasıl hastanelere gidiyosunuz siz
Olabilir, neden olmasın.Törkiş cofi latte mi
Bende susayım dedim amaaaa.Nasıl hastanelere gidiyosunuz siz
yasmin senin pastaları beğenmiyor desekNilü ?
Zevkler ve renkleryasmin senin pastaları beğenmiyor desek
Onun için tek zevk ve renk kendi seçtiğiZevkler ve renkler
Direk taşlar sapanla kim varsa etiketleyip şikayet ederyasmin senin pastaları beğenmiyor desek
Evet.Orasını karıştırma Anladım mı anladım
Genetik test vs. olsa neyse de tsh bu ya aile hekimliğinde bile aynı gün cıkıyor.Bende susayım dedim amaaaa.
Yine susayım.
Gitme oraya bi dahaEndokrin bölümü her hastanede yok üni hastanesine gittim o dönem
Kendisi de uzun süre banlı zaten tüm konuları girdap gibi çekiyor yorum yapmadan geçemiyorum daDirek taşlar sapanla kim varsa etiketleyip şikayet eder
Senin maşallah ın var yaa Herşeye hakimsinKendisi de uzun süre banlı zaten tüm konuları girdap gibi çekiyor yorum yapmadan geçemiyorum da
Ben banlanmam ama o banlanır diyorum, üslup önemli.Onun için tek zevk ve renk kendi seçtiği
Nane Bond0005Senin maşallah ın var yaa Herşeye hakimsin
Biz Jenna16 ile ne üslubu kullandık da banladındık yasoşşBen banlanmam ama o banlanır diyorum, üslup önemli.
Bütün Kk nın arvişi onda vardır. Merak ettiğin bir üye olursa sor çekinmeNane Bond0005
Yok, aile hekimliği ertesi gün sonuç veriyor burada. Laboratuvarı yok çünkü.Genetik test vs. olsa neyse de tsh bu ya aile hekimliğinde bile aynı gün cıkıyor.