- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Oo çok havalı Zenna’mSuper ,araba çizip renk ve marka belirttim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo çok havalı Zenna’mSuper ,araba çizip renk ve marka belirttim ben de
Ya BIM'de satılan makine tek gelirse, içinde para da olsun aşkom,garanti,niyetimizi belli edelimPara sayma makinesi çizeceğim
Tamam iki de seni yazıyorumİkiye beni yaz bari cano
Hava bizim işimiz Zano'mOo çok havalı Zenna’m
Şoför koltuğunda kim varHava bizim işimiz Zano'm
Tamam aşko en iyisi külçe altınYa BIM'de satılan makine tek gelirse, içinde para da olsun aşkom,garanti,niyetimizi belli edelim
Fındık fıstıkŞoför koltuğunda kim var
Heh ,o olursa bozdurup her şeyi alırız aşkomTamam aşko en iyisi külçe altın
KajuFındık fıstık
Kabul olursa arabayla beraber gelecek paket istedim ,içinde fındık varŞoför koltuğunda kim var
Antep Fıstığım
Ay gözümden yaş geldiKabul olursa arabayla beraber gelecek paket istedim ,içinde fındık var
Kampanyalı çeyiz paketi gibi Zenna’m. Hayrını gör inşallahKabul olursa arabayla beraber gelecek paket istedim ,içinde fındık var
Sesli gülüyorum ben de sesimi duyup dileğimi vermeye hemen gelseler bariAy gözümden yaş geldi
Balkondan işaret fişeği at aşkom geceSesli gülüyorum ben de sesimi duyup dileğimi vermeye hemen gelseler bari
Amin Zano'm benim ,dua et bana akıllı kadınım vesselamKampanyalı çeyiz paketi gibi Zenna’m. Hayrını gör inşallah
Ederim etmem mi Rabbim gönlüne göre versinAmin Zano'm benim ,dua et bana akıllı kadınım vesselam
Aşkoooom, o fişek ne olur biliyorsun ,pembik taytlı köpekcik emojimiz gelsin aklına bilirsin ki şansım dönse ho ho hoBalkondan işaret fişeği at aşkom gece
Allah razı olsun Zano'm, cümlemizinEderim etmem mi Rabbim gönlüne göre versin