- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Hazırladım ama bil bakalım ne oldu Düz beyaz kağıt yok evde ,çizgiliye yazdım mecbur inşallah sekilcilik yapıp kabul etmemezlik yapmazlarNapıyorsun aşkom hazırladın mı Hıdırellez listeni bana a4 yetmeyecek sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazırladım ama bil bakalım ne oldu Düz beyaz kağıt yok evde ,çizgiliye yazdım mecbur inşallah sekilcilik yapıp kabul etmemezlik yapmazlarNapıyorsun aşkom hazırladın mı Hıdırellez listeni bana a4 yetmeyecek sanki
Makinen hayırlı olsun aşkomTeşekkür ederim aşkom
Ne yapıyoruz bende yapayımHazırladım ama bil bakalım ne oldu Düz beyaz kağıt yok evde ,çizgiliye yazdım mecbur inşallah sekilcilik yapıp kabul etmemezlik yapmazlar
Önemli olan niyetHazırladım ama bil bakalım ne oldu Düz beyaz kağıt yok evde ,çizgiliye yazdım mecbur inşallah sekilcilik yapıp kabul etmemezlik yapmazlar
Yazacağım zaten aşkolarımıBenim listeyi zaten biliyorsun askom,hayrına ekle senin listeye ,belki kabul olur Kukrim
Sağol aşkom ,seve seveMakinen hayırlı olsun aşkom
Bundan sonra kahveler senden
H. B. Zenna’m
Valla istediklerimizi kağıda yazıp,resimlerle de gerçekten çok istekli olduğumuzu ikna edecek şekilde hazırladık, gül ağacı yok ama bende atarım özelden, duası falan da var aşkoNe yapıyoruz bende yapayım
Nasılsın Zano'mH. B. Zenna’m
Rabbim kabul etsinValla istediklerimizi kağıda yazıp,resimlerle de gerçekten çok istekli olduğumuzu ikna edecek şekilde hazırladık, gül ağacı yok ama bende atarım özelden, duası falan da var aşko
Mükemmel görünüyor Ellerine sağlık afiyet olsun canımGalibiyet kahvesiEki Görüntüle 3423220
Yaa aşkom ,Allah razı olsunYazacağım zaten aşkolarımı
AmiiiinRabbim kabul etsin
Ben de iyiyim Zano'm, şükürİyiyim Zenna’m
Sen nasılsın
Allah gönlümüze göre versin aşkomÖnemli olan niyet
Hadi bakalımmm aşkom
Teşekkür ederim canommMükemmel görünüyor Ellerine sağlık afiyet olsun canım
Aminn hepimizin aşkomAllah gönlümüze göre versin aşkom
Hiç bir hazırlığı olmayan benValla istediklerimizi kağıda yazıp,resimlerle de gerçekten çok istekli olduğumuzu ikna edecek şekilde hazırladık, gül ağacı yok ama bende atarım özelden, duası falan da var aşko