- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Bizim de acemi işi oldu hele benim,en önemlisi yok ,gül ağacıHiç bir hazırlığı olmayan ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de acemi işi oldu hele benim,en önemlisi yok ,gül ağacıHiç bir hazırlığı olmayan ben
Amin aretimAminn hepimizin aşkom
Parklar da falan vardırBizim de acemi işi oldu hele benim,en önemlisi yok ,gül ağacı
BendeHiç bir hazırlığı olmayan ben
Duamızı edelim Allah kabul eder inşallah
Mobilya mağazası var 2 adım ötede, ama 24 saat kamera var bütün mahalle aynı ağaca dadanir,herkes dilek listemi görür Behlül yazıp atayım ahahahahahahaParklar da falan vardır
Bende var gül ağacıValla istediklerimizi kağıda yazıp,resimlerle de gerçekten çok istekli olduğumuzu ikna edecek şekilde hazırladık, gül ağacı yok ama bende atarım özelden, duası falan da var aşko
Amin Zano'm, çok aminDuamızı edelim Allah kabul eder inşallah
AminRabbim kabul etsinDuamızı edelim Allah kabul eder inşallah
Ay şahane, kurumuş diye çıkarmış annem saksıdan,yalandan soktum gerikimi kandiracaksamBende var gül ağacı
Orası olmaz Başka bir yer bulursun Adımızı vs yazmak zorunda değilizdir herhalde. Peşinden biri gelip alıp okuyormuş Behlül de kurtarmazMobilya mağazası var 2 adım ötede, ama 24 saat kamera var bütün mahalle aynı ağaca dadanir,herkes dilek listemi görür Behlül yazıp atayım ahahahahahaha
Okurlar zaten ,yakında olan tek gül ogül savaşları bile çıkabilir, balkonda ki kuru güle talimOrası olmaz Başka bir yer bulursun Adımızı vs yazmak zorunda değilizdir herhalde. Peşinden biri gelip alıp okuyormuş Behlül de kurtarmaz
Aşko sana Behlül mü çiziyorum şimdiOkurlar zaten ,yakında olan tek gül ogül savaşları bile çıkabilir, balkonda ki kuru güle talim
Okurlar zaten ,yakında olan tek gül ogül savaşları bile çıkabilir, balkonda ki kuru güle talim
Aman yok askom,fındık ciz yeter para,ev ,araba ne varsa ekle işteAşko sana Behlül mü çiziyorum şimdi
Para sayma makinesi çizeceğimAman yok askom,fındık ciz yeter para,ev ,araba ne varsa ekle işte
Super ,araba çizip renk ve marka belirttim ben de
İkiye beni yaz bari canoBende bu ay yarışma için böyle bişey çizip niyetleneyim