- 1 Aralık 2021
- 11.926
- 39.863
- 34
%70 de gerçekten ufak bir pürüzMinikimmm çok teşekkür ederim ufak bir pürüz var yalnız, eşimin akrabalarının %70 i orada yaşıyor bakalım nasıl günler bizi bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%70 de gerçekten ufak bir pürüzMinikimmm çok teşekkür ederim ufak bir pürüz var yalnız, eşimin akrabalarının %70 i orada yaşıyor bakalım nasıl günler bizi bekliyor
GünaydınGünaydın kızlar
GüzellikGünaydın
Nasılsın canım?Güzellik
Iyiyim şükür sen nasılsınNasılsın canım?
Çok şükür, iyiyim ben deIyiyim şükür sen nasılsın
Topikde bu ara yine canlandı yaz sonu daha aktif olurÇok şükür, iyiyim ben de
Mekanımız bizim canımızTopikde bu ara yine canlandı yaz sonu daha aktif olur
Güzel geçsin zamanınızGünaydınlar şekerlerim,yarın çocuklar geliyor,minnoşla vakit bulursam gelmeye çalışırım artık pek fırsat olacağınıda zannetmiyorum.
Şimdiden iyi eğlenceler GünaydınGünaydınlar şekerlerim,yarın çocuklar geliyor,minnoşla vakit bulursam gelmeye çalışırım artık pek fırsat olacağınıda zannetmiyorum.
Çok teşekkürler sağol.Güzel geçsin zamanınız
Günaydın çok teşekkürler sağolŞimdiden iyi eğlenceler Günaydın
Sen de sağolGünaydın çok teşekkürler sağol
Sen de sağol
Çok da şaapmamak lazım ya böyle ufak tefek şeyleri bdv ye konu açarmışım milletin altına sadece boşan yazıp gittiği%70 de gerçekten ufak bir pürüz
Yok ya güzel yönleri olur inşallahÇok da şaapmamak lazım ya böyle ufak tefek şeyleri bdv ye konu açarmışım milletin altına sadece boşan yazıp gittiği
Teşekkür ederim nanemm limonum inşallah öyle olur, yaşayıp göreceğiz hayırlısıYok ya güzel yönleri olur inşallah