Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım
Günaydın canım
Ben buralardayım
İyiyim canım sağ ol Yeni, eve taşındım, yerleşmeye çalışıyorum
Nasılsın neler yapıyorsun?
Hayırlı olsun evin, inşallah güzel mutlu sağlıklı ve bütünlükle devam edersiniz hayatınızaİyiyim canım sağ ol Yeni, eve taşındım, yerleşmeye çalışıyorum
Sen nasılsın canım
Allah razı olsun canımHayırlı olsun evin, inşallah güzel mutlu sağlıklı ve bütünlükle devam edersiniz hayatınıza
Ben de iyiyim Elhamdülillah delirmeden devam etmeye çalışıyorum hayatıma
Hayırlı olsun nevo huzurla otur inşallahİyiyim canım sağ ol Yeni, eve taşındım, yerleşmeye çalışıyorum
Sen nasılsın canım
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun nevo huzurla otur inşallah
Malatya’ya geri mi döndünüz canım çok sevindim inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur hepimiz için çocuklar nasıl , sınava girdiler mi nasıl durumlarİyiyim canım sağ ol Yeni, eve taşındım, yerleşmeye çalışıyorum
Sen nasılsın canım
Merhaba canımSelamlar herkese , hepiniz iyisinizdir inş ne zamandır girmemiştim bir bakayım uğrayayım dedim
Malatya’ya geri mi döndünüz canım çok sevindim inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur hepimiz için çocuklar nasıl , sınava girdiler mi nasıl durumlar
WunderLost yasminsay Jenna16 ve nickini hatırlayamadığım herkes de iyidir inş
Canım,yakında kavuşuruz inşallahSelamlar herkese , hepiniz iyisinizdir inş ne zamandır girmemiştim bir bakayım uğrayayım dedim
Malatya’ya geri mi döndünüz canım çok sevindim inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur hepimiz için çocuklar nasıl , sınava girdiler mi nasıl durumlar
Hayırlı uğurlu olsun yeni evinde sağlıklı, huzurlu, bol neşeli günleriniz olsun canım benimİyiyim canım sağ ol Yeni, eve taşındım, yerleşmeye çalışıyorum
Sen nasılsın canım
Çok şükür komşucuğum, sen nasılsın?Selamlar herkese , hepiniz iyisinizdir inş ne zamandır girmemiştim bir bakayım uğrayayım dedim
Sağ ol canım benim Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun yeni evinde sağlıklı, huzurlu, bol neşeli günleriniz olsun canım benim
Nasılsın canım ne var ne yok Kaç gündür aklımdasın bi defa da ben seni etiket edeyim dedim benden önce sen davrandın
Çok şükür canım, iyiyim,sen nasılsın? Bekledim bekledim,baktım sormuyorsun yine ben sorayım bari dedimNasılsın canım ne var ne yok Kaç gündür aklımdasın bi defa da ben seni etiket edeyim dedim benden önce sen davrandın
Bende iyiyim canım benim bir dahakine inşallah hiç beni unutmuyorsunÇok şükür canım, iyiyim,sen nasılsın? Bekledim bekledim,baktım sormuyorsun yine ben sorayım bari dedim
Allah daha iyi etsin canım benim Sevdiğim ve iyi kalpli olduğunu düşündüğüm insanları unutmam kolay kolay bir daha ki sefere sen sorarsın, tamamBende iyiyim canım benim bir dahakine inşallah hiç beni unutmuyorsun
Hepimizi inşallah Allah razı olsun sende çok seviliyorsunAllah daha iyi etsin canım benim Sevdiğim ve iyi kalpli olduğunu düşündüğüm insanları unutmam kolay kolay bir daha ki sefere sen sorarsın, tamam