Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkı)

• Ankete Katılan
    388
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım sağ ol 😍
Haftaya eve taşınacağız🥰Biraz ev yerleştirme işlerimiz olacak🤗
Ameliyat için sıra varmış canım sıra mı bekliyorum 🤗Bu ayın sonu, eylül başı gibi olabilir.
Siz ne zaman taşınıyorsunuz🥰
Günaydın nevoşcum,kolay gelsin sanada çocuklar nasıllar iyilermi.:KK200: kızlar ne yaptı okul durumunu.
Şimdiden çok geçmişler olsun,ne ameliyatı olacaksın bahsettiğin sıkıntıların değilmi,inşalalh çok daha iyi olursun canısı :KK200::KK60:
gunaydın sınsı.
Sensin sinsi minnoşum :KK60:

İyiyim bende sağol,cuma günü kızcemle torun gelecek,pazar günü dönecek annesi torunda bende kalacak duracakmı bakalım ay sonu tatilimiz var gene beraber döneceğiz minnoşla :KK60:
E hadi gozunaydin olsun .
Senin torunla benim kız aynı yastaydi galiba hanım abla .büyüdüler dimi sevdirmiyorlarda artık kendini artık 🥹 sefaniz bol olsun gezin tozun

E hadi gozunaydin olsun .
Senin torunla benim kız aynı yastaydi galiba hanım abla .büyüdüler dimi sevdirmiyorlarda artık kendini artık 🥹 sefaniz bol olsun gezin tozun
Çok sağol,6 yaşında bu sene okula başlayacak zaten.
3günlük tatil ayarladı kızımda beraber gideceğiz.

Günaydın nevoşcum,kolay gelsin sanada çocuklar nasıllar iyilermi.:KK200: kızlar ne yaptı okul durumunu.
Şimdiden çok geçmişler olsun,ne ameliyatı olacaksın bahsettiğin sıkıntıların değilmi,inşalalh çok daha iyi olursun canısı :KK200::KK60:

Sensin sinsi minnoşum :KK60:
Günaydın ablacım çok teşekkür ederim 😍
Kızların istediği olmadı öyle olunca yine mezuna kaldılar🤗
Rahim alınacak ablacım, çok teşekkür ederim 😍

Olsun bitanem seneye tekrar şanslarını deneyecekler naılsa,herşey onların gönlünce olur inşallah. :KK60:
Daha rahat olursun en azından,biter o ağrılı sıkıntılı günlerinde .:KK60::KK74:

Çok geçmiş olsun nevo bir an önce iyileş inşallah :KK68:
Kızlar için de hayırlısı olsun inşallah üzülmesinler

X