- 24 Eylül 2018
- 96.998
- 292.102
Amin inşallah Sağol canımHepimizi inşallah Allah razı olsun sende çok seviliyorsun
Tamam anlaştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Sağol canımHepimizi inşallah Allah razı olsun sende çok seviliyorsun
Tamam anlaştık
Amin inşallah Sağol canım
Merhaba canımmm iyiyim şükür tayin işlerimiz var Urfa dan Kayseri ye geçiş yapıyoruz onun hengamesi başladı bakalım. Sende ne var ne yok nasılsınSelamlar herkese , hepiniz iyisinizdir inş ne zamandır girmemiştim bir bakayım uğrayayım dedim
Malatya’ya geri mi döndünüz canım çok sevindim inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur hepimiz için çocuklar nasıl , sınava girdiler mi nasıl durumlar
WunderLost @yasminsay Jenna16 ve nickini hatırlayamadığım herkes de iyidir inş
Ben de iyiyim çok şükür canım çok sevindim canım tekrar dönmenize , Allah hayırlı sağlıklı günlerde oturmanızı nasip etsin hayırlısı olsun kızların da , çok büyük şeyler atlattınız , bir sene daha güzelce hazırlanırlar , Allah gönüllerine göre versinMerhaba canım
İyiyiz şükür sen nasılsın
Evet döndüm canım,burada ev tuttuk. Bir hafta oldu evime taşındım.
Kızlar mezuna kaldılar canım tekrar sınava girecekler.
Amin canım inşallahCanım,yakında kavuşuruz inşallah
Ben de iyiyim çok şükür canım , özledim sizleriÇok şükür komşucuğum, sen nasılsın?
A çok sevindim hayırlısı olsun canım Kayseri bayağı güzel bir yer , huzurla çalışıp huzurla yaşarsınız inşallah ben de iyiyim çok şükürMerhaba canımmm iyiyim şükür tayin işlerimiz var Urfa dan Kayseri ye geçiş yapıyoruz onun hengamesi başladı bakalım. Sende ne var ne yok nasılsın
Ben de iyiyim çok şükür canım çok sevindim canım tekrar dönmenize , Allah hayırlı sağlıklı günlerde oturmanızı nasip etsin hayırlısı olsun kızların da , çok büyük şeyler atlattınız , bir sene daha güzelce hazırlanırlar , Allah gönüllerine göre versin
Amin canım inşallah
Ben de iyiyim çok şükür canım , özledim sizleri
A çok sevindim hayırlısı olsun canım Kayseri bayağı güzel bir yer , huzurla çalışıp huzurla yaşarsınız inşallah ben de iyiyim çok şükür
Sağ ol canım benim Allah razı olsunBen de iyiyim çok şükür canım çok sevindim canım tekrar dönmenize , Allah hayırlı sağlıklı günlerde oturmanızı nasip etsin hayırlısı olsun kızların da , çok büyük şeyler atlattınız , bir sene daha güzelce hazırlanırlar , Allah gönüllerine göre versin
Amin canım inşallah
Ben de iyiyim çok şükür canım , özledim sizleri
A çok sevindim hayırlısı olsun canım Kayseri bayağı güzel bir yer , huzurla çalışıp huzurla yaşarsınız inşallah ben de iyiyim çok şükür
evinize mi taşındınız canım çok sevindim Allah sağlıkla, huzurla, afiyetle oturmak nasip etsinMerhaba canım
İyiyiz şükür sen nasılsın
Evet döndüm canım,burada ev tuttuk. Bir hafta oldu evime taşındım.
Kızlar mezuna kaldılar canım tekrar sınava girecekler.
Evet canım ev tuttuk, yeni taşındıkÇok teşekkür ederim Allah razı olsunevinize mi taşındınız canım çok sevindim Allah sağlıkla, huzurla, afiyetle oturmak nasip etsin
Hayırlı olsun nevoş Alllah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsinEvet canım ev tuttuk, yeni taşındıkÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Nasılsın canımTatlımmm Eslii
İyiyim canım şükür, sen nasılsın?Nasılsın canım
Allah iyilik versin. bende iyiyim sağ ol canım kışlık hazırlıklarıyla uğraşıyorumİyiyim canım şükür, sen nasılsın?
Amin canım,cümlemize Oo ,masallah sana ,kolay gelsinAllah iyilik versin. bende iyiyim sağ ol canım kışlık hazırlıklarıyla uğraşıyorum
Teşekkür ederim canımAmin canım,cümlemize Oo ,masallah sana ,kolay gelsin
Rica ederim tatlı kalplimTeşekkür ederim canım
Rica ederim tatlı kalplim