- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Günaydın nevoşcum,kolay gelsin sanada çocuklar nasıllar iyilermi.İyiyim canım sağ ol
Haftaya eve taşınacağızBiraz ev yerleştirme işlerimiz olacak
Ameliyat için sıra varmış canım sıra mı bekliyorumBu ayın sonu, eylül başı gibi olabilir.
Siz ne zaman taşınıyorsunuz
Sensin sinsi minnoşumgunaydın sınsı.
Günaydın ablacımGünaydınlar
Günaydın canım benim,nasılsın epeydir görem,yorım senide.Günaydın ablacım
Denk gelemiyoruz evet nasılsın ablamGünaydın canım benim,nasılsın epeydir görem,yorım senide.
İyiyim bende sağol,cuma günü kızcemle torun gelecek,pazar günü dönecek annesi torunda bende kalacak duracakmı bakalım ay sonu tatilimiz var gene beraber döneceğiz minnoşlaDenk gelemiyoruz evet nasılsın ablam
E hadi gozunaydin olsun .İyiyim bende sağol,cuma günü kızcemle torun gelecek,pazar günü dönecek annesi torunda bende kalacak duracakmı bakalım ay sonu tatilimiz var gene beraber döneceğiz minnoşla
Çok sağol,6 yaşında bu sene okula başlayacak zaten.E hadi gozunaydin olsun .
Senin torunla benim kız aynı yastaydi galiba hanım abla .büyüdüler dimi sevdirmiyorlarda artık kendini artıksefaniz bol olsun gezin tozun
Günaydın ablacım çok teşekkür ederimGünaydın nevoşcum,kolay gelsin sanada çocuklar nasıllar iyilermi.kızlar ne yaptı okul durumunu.
Şimdiden çok geçmişler olsun,ne ameliyatı olacaksın bahsettiğin sıkıntıların değilmi,inşalalh çok daha iyi olursun canısı
Sensin sinsi minnoşum
Olsun bitanem seneye tekrar şanslarını deneyecekler naılsa,herşey onların gönlünce olur inşallah.Günaydın ablacım çok teşekkür ederim
Kızların istediği olmadı öyle olunca yine mezuna kaldılar
Rahim alınacak ablacım, çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun nevo bir an önce iyileş inşallahGünaydın ablacım çok teşekkür ederim
Kızların istediği olmadı öyle olunca yine mezuna kaldılar
Rahim alınacak ablacım, çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ablacımOlsun bitanem seneye tekrar şanslarını deneyecekler naılsa,herşey onların gönlünce olur inşallah.
Daha rahat olursun en azından,biter o ağrılı sıkıntılı günlerinde .
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun nevo bir an önce iyileş inşallah
Kızlar için de hayırlısı olsun inşallah üzülmesinler
Rica ederim bitanem,sen daha iyi ol yeter ki.Çok teşekkür ederim ablacım
Hayırlı olsunBen de iyiyim şükür, Kayseri ye tayini çıktı eşimin ben de eş durumu yapcam Urfa defterini kapatıyor gibiyiz artık bakalım