Rica ederim musmutlu yaşların olsun canısıTeşekkür ederim ablacığım, sağolasın
GünaydınlarGünooo 32
GünaydınlarGünaydınn.
Teşekkür ederim canım Zenna’m
Amin hepimize inşallah. Bende seni seviyorum
Çok geçmiş olsunDün kemik yoğunluğuma bakıldı,gene belimde kemik erimesi çıktı iğne olayı varya,bu seferde diş tedavisi olunca daha sonraya kaldı.
Çok sağol teşekkürler.Çok geçmiş olsun
Geçmişler olsun Paşam.Dün kemik yoğunluğuma bakıldı,gene belimde kemik erimesi çıktı iğne olayı varya,bu seferde diş tedavisi olunca daha sonraya kaldı.
Çok sağol koçum teşekkürlerGeçmişler olsun Paşam.
Teşekkür ederizDoğum günüsü şeysi varmış burada. Doğumlar günleriniz kutlular olsunlarEslii C A N O
Eki Görüntüle 3437326
Geçmiş olsun ablaDün kemik yoğunluğuma bakıldı,gene belimde kemik erimesi çıktı iğne olayı varya,bu seferde diş tedavisi olunca daha sonraya kaldı.
Teşekkür ederim canım benimDoğum günün kutlu olsun güzel kalpli arkadaşımEslii Sağlıklı, huzurlu,gönlünden gecenin oldugu nice yılların olsun
Geçmiş olsun. Kanal tedavisine başlandıysa ağrı oldu mu? Ben rahat mahat demiştim ama inşallah yanılmamışımdırDün kemik yoğunluğuma bakıldı,gene belimde kemik erimesi çıktı iğne olayı varya,bu seferde diş tedavisi olunca daha sonraya kaldı.
Çok teşekkür ederim sağ olunMutlu yaşların olsun Eslinna.
Teşekkür canoHadi yaaNe güzel tesadüf. Teşekkür ederim canım
Senin de doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederizDoğum günüsü şeysi varmış burada. Doğumlar günleriniz kutlular olsunlarEslii C A N O
Eki Görüntüle 3437326