Kızz var boyle düşuncem ya acaba niye yazmadı kötü birseymi dedimGörmemiştir, meşguldür, müsait değildir, unutmuştur. Bunca zaman bunu mu düşündün kız yazmadı diye
İnsanoğlunun bazen gözünün hiçbir şeyi göremeyeceği inanılmaz kötü süreçler oluyor ve uzun da sürebiliyor. Öyle bir süreç zamanında yazmışsınız.Kızz var boyle düşuncem ya acaba niye yazmadı kötü birseymi dedimbazen kaçıran oluyo yazımı diyorum bi benimi göremedi hiç sevmiyorum bu huyumu hatta sana yazdım sen hic dönmemissin bana diyorum nededim şimdi burdada cvp yazmadı
Hee yok ben onun için demedim canım genel olarak dedimİnsanoğlunun bazen gözünün hiçbir şeyi göremeyeceği inanılmaz kötü süreçler oluyor ve uzun da sürebiliyor. Öyle bir süreç zamanında yazmışsınız.
Hatırlamaması normal.
Fotoğrafın kokusu var.
Alıştın Bursa’da tabi, yap bi kahve kuşum.Fotoğrafın kokusu var.
Şu kız uyusa ara öğün niyetine latte yapasım var kendime, hurmayla içerim. Başladım artık bugün yavaştan. Ama bayağı yavaş.Alıştın Bursa’da tabi, yap bi kahve kuşum.
Sunum şeysi yapmayı unutma, ben gibi sunumsuz olmasın.Şu kız uyusa ara öğün niyetine latte yapasım var kendime, hurmayla içerim. Başladım artık bugün yavaştan. Ama bayağı yavaş.
Uyumadan yaptım.Sunum şeysi yapmayı unutma, ben gibi sunumsuz olmasın.
Tepsi olur, muşamba örtü olur, Ece çiklat neyim olur.
Delonghi kahve makinesi olur dememiştim ama olsun.Uyumadan yaptım.
Allah cuara da var
Maşallah sanaAllah cuara da var
Nasıl bıraktım ama..
Bazen olur beybiKızzzz hahahahaha b12 im eksik ama maşaallahhh gün bilmem kaç hatırlıyorum ismi ni görunce hatırladım
Sunumsuz çıkmam abiUyumadan yaptım.
Jenna taş yesin,Jenna kim ki ?
Yok kuşum onu azaltmakla yetindim, o güzel kahvene hayır dememMaşallah sana
Kahveyi de mi bıraktın?
Sana dabıl boy yapacağım cancağzım.Jenna taş yesin,Jenna kim ki ?
Hemen ikna oldum cancağızımSana dabıl boy yapacağım cancağzım.