- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Puslu ve yağmurluGünaydinimsi gibi bi Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puslu ve yağmurluGünaydinimsi gibi bi Gün
Ve soğukPuslu ve yağmurlu
Canım nasılsın ben sana ilk doğurduğun gün hamile olduğumu öğrendim haber vermistim sanırım görmedin üyelik iptalınde herhalde birşey gelmiyo bildirim
Zende ZendeeeBu herkeze ben de dahil miyim? JOYz
İyi bariZende Zendeee
Zeni zevmeyen zölsünİyi bari
Sen Z’ye dahilsin cancağZım.Bu herkeze ben de dahil miyim? JOYz
İçim rahatladı cancağızımSen Z’ye dahilsin cancağZım.
Ahahahahhahahaha ağğmiiinZeni zevmeyen zölsün
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini, hatırlayamadım ama görmemişimdir muhtemelen doğuruyorsamCanım nasılsın ben sana ilk doğurduğun gün hamile olduğumu öğrendim haber vermistim sanırım görmedin üyelik iptalınde herhalde birşey gelmiyo bildirim
Herkeze günaydın sana kahvaltı bebişim pattis de var gelBu herkeze ben de dahil miyim? JOYz
yani sonradanda bekledim dönmeni teşekkür ederim canım aminHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini, hatırlayamadım ama görmemişimdir muhtemelen doğuruyorsam
Ah bebisim,sen de olmasanHerkeze günaydın sana kahvaltı bebişim pattis de var gel
Kız valla delisin haayani sonradanda bekledim dönmeni teşekkür ederim canım amin
Niye lenn nededim herkeste bana gülüyo haa anormal bir insan olduğumu şüphelenmeye başladımKız valla delisin haa
Görmemiştir, meşguldür, müsait değildir, unutmuştur. Bunca zaman bunu mu düşündün kız yazmadı diyeNiye lenn nededim herkeste bana gülüyo haa anormal bir insan olduğumu şüphelenmeye başladım
Kız çocuk yaşına girecek bunu nasıl unutmadınNiye lenn nededim herkeste bana gülüyo haa anormal bir insan olduğumu şüphelenmeye başladım
Kızzzz hahahahaha b12 im eksik ama maşaallahhh gün bilmem kaç hatırlıyorum ismi ni görunce hatırladımKız çocuk yaşına girecek bunu nasıl unutmadın