- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.715
- 30
Bazen olur beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen olur beybi
Ooh götür yaso@JOYz bebeyim, gel kayfe içelim.Eki Görüntüle 3421885
Şimdi çay vaktimdeyim, 2 saat sonra falan dabıl Türk kahvesi zamanında hep birlikte Kukrişkom.Ooh götür yaso
Bu bardak kaç ml yasoŞimdi çay vaktimdeyim, 2 saat sonra falan dabıl Türk kahvesi zamanında hep birlikte Kukrişkom.Eki Görüntüle 3422105
Tarifi ilk alırken ki hızını görelim İlk sen yapmalısın benceEee, hani börek?
Hadi ben parmağımı sıkıştırdım, yufka almaya çıkamadım.
Sizde nedennnnn yok?
Kizilciklar olmamış,selelere dolmamışEee, hani börek?
Hadi ben parmağımı sıkıştırdım, yufka almaya çıkamadım.
Sizde nedennnnn yok?
300 küsür vardır, ölçmedim.Bu bardak kaç ml yaso
Bildiğin vazo.300 küsür vardır, ölçmedim.
Malzemem ve mani manim yok. Hava desen bir süre daha kapalı.Tarifi ilk alırken ki hızını görelim İlk sen yapmalısın bence
Bizim burası da haftaya çarşambaya kadar yağmurluMalzemem ve mani manim yok. Hava desen bir süre daha kapalı. Eki Görüntüle 3422120
Şöyle bir sunumum daha olmasın mı?Eki Görüntüle 3422121
Maşallah ne güzel demlenmiş yaso ,afiyet olsunŞimdi çay vaktimdeyim, 2 saat sonra falan dabıl Türk kahvesi zamanında hep birlikte Kukrişkom.Eki Görüntüle 3422105
3-5 bardak içince ancak yetiyor bana. Kahve boy bardak olsa, 20-25 bardak içmem lazım.Bildiğin vazo.
Soğumuyor mu içene kadar Ben sıcak severim3-5 bardak içince ancak yetiyor bana. Kahve boy bardak olsa, 20-25 bardak içmem lazım.
Tiner çarpmadı değil mi?Maşallah ne güzel demlenmiş yaso ,afiyet olsun
Ben de yemeği anca yedim işte
Hafiften çarptı heTiner çarpmadı değil mi?
Sağolasın Kukrişkom, sanada afiyet olsun.
Kronik tonsilit var bende, sıcak yemek içmek yasak.Soğumuyor mu içene kadar Ben sıcak severim
Aa geçmiş olsunKronik tonsilit var bende, sıcak yemek içmek yasak.
Yaaaaa çok teşekkür ederimH Hestiahest nickini bulamadım dün gece, bak börek yapacağız ,gel