Puslu ve yağmurluGünaydinimsi gibi bi Gün
Canım nasılsın ben sana ilk doğurduğun gün hamile olduğumu öğrendim haber vermistim sanırım görmedinüyelik iptalınde herhalde birşey gelmiyo bildirim
İyi bariZende Zendeee
Zeni zevmeyen zölsünİyi bari
Sen Z’ye dahilsin cancağZım.
İçim rahatladı cancağızımSen Z’ye dahilsin cancağZım.
Ahahahahhahahaha ağğmiiinZeni zevmeyen zölsün
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini, hatırlayamadım ama görmemişimdir muhtemelen doğuruyorsamCanım nasılsın ben sana ilk doğurduğun gün hamile olduğumu öğrendim haber vermistim sanırım görmedinüyelik iptalınde herhalde birşey gelmiyo bildirim
Herkeze günaydın sana kahvaltı bebişim pattis de var gel
yani sonradanda bekledim dönmeniHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini, hatırlayamadım ama görmemişimdir muhtemelen doğuruyorsam
Ah bebisim,sen de olmasanHerkeze günaydın sana kahvaltı bebişim pattis de var gel
Kız valla delisin haayani sonradanda bekledim dönmeniteşekkür ederim canım amin
Niye lenn nededim herkeste bana gülüyo haaKız valla delisin haa
Görmemiştir, meşguldür, müsait değildir, unutmuştur. Bunca zaman bunu mu düşündün kız yazmadı diyeNiye lenn nededim herkeste bana gülüyo haaanormal bir insan olduğumu şüphelenmeye başladım
Kız çocuk yaşına girecek bunu nasıl unutmadınNiye lenn nededim herkeste bana gülüyo haaanormal bir insan olduğumu şüphelenmeye başladım
Kızzzz hahahahaha b12 im eksik ama maşaallahhh gün bilmem kaç hatırlıyorum ismi ni görunce hatırladımKız çocuk yaşına girecek bunu nasıl unutmadın