- 8 Haziran 2013
- 56.265
- 149.366
Hani olmazdı naberrr dersinSoylemedim daha hahahahahah hediye gelince dicem ama şok olcak herseferinde bosuna yapıyorsun diyordu hevesimi kursağımda bırakıyordu gözüne sokacam oyları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani olmazdı naberrr dersinSoylemedim daha hahahahahah hediye gelince dicem ama şok olcak herseferinde bosuna yapıyorsun diyordu hevesimi kursağımda bırakıyordu gözüne sokacam oyları
Aynenn öyle dil çıkarıcammmHani olmazdı naberrr dersin
Evet büyük oğlum lgs ye girecek yarınNanis seninkilerden sınava girecek var mıydı, hatırlayamadım Nane Limon Kabugu
Rabbim yardımcıları olsun, zihin açıklığı versin. Emeklerinin karşılığını alsın inş yavrular nanişşEvet büyük oğlum lgs ye girecek yarın
Bir kaç aya verildi sonrası devam edecekYeni yarışma olacak mi
Konu açılmıyor 2-3 ay ara verdikKonu ne zaman acılıyorrr
Onu ben demiştim sanki ciddili miKonu açılmıyor 2-3 ay ara verdik
Nevreste önceki sayfalarda açıklama yapmıştıOnu ben demiştim sanki ciddili mi
BllossomArkadaşlar merhaba
Hepinize biliyorsunuz. 10-15 gün sonra tekrar memlekete dönüyorum.
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Yaz içinde bunu halletmem lazım.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Çoğunuzun zaten bir takım işleri var. Onları halledersiniz. Hem özlemiş oluruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim
Teşekkür ederimm
Afiyet bal olsunNerede bu millet, nerede bu devlet?
Bende diyorum neden bildirim gelmiyor, herkes firarda.
Neyse, geleneksel köpüğümü pardon kahvemi atayım.Eki Görüntüle 3436812
Afiyet olsun yasooNerede bu millet, nerede bu devlet?
Afiyet olsun cancağızımNerede bu millet, nerede bu devlet?