Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkı)

• Ankete Katılan
    388
  • Anket Kapalı .
Ayrı ayrı yapsan da işin zor artık aynı koşturmacayı on gün ara ile yine yaşayacaksın 😄
Işteee zaten dedik dra dada önermedi 13haziran dedi illede yeni sezaryenlisin 1hafta daha toparlanmış olsun diyo bizde daha da ısrar etmedik artık hayırlısıyla gelsin ama tabi benim beklemeye mecalim kalmadi

Agrımdan kıvrandım desem🤦‍♀️

Hiç beceremem🤣🤣

Ayyyyyyyy hiç ummuyorrduuummm uyumuşum gitmişim dün🥲 gece çokta ağrım vardı bakamadım bile daha sonrada😔

en çok teşekkür ederim kızlarr demekki bu ay şansım vardıı oğlum dan yanada şansım varmış daha doğurmadan gelemedim dün gece kutlamağaa oy veren ve vermeyen herkes için tesekkür ederiimm günaydddiınnnnnn❤️❤️❤️ sonunda bende 1ci oldummmm🥺🥺🥺🥺
Tebrik ederim canım ❤️❤️😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Hee büyüyünce neolcak kızz okullara hangi birine yetişcem 😄😄😄😄
:confused: İkiz olanlar nasıl kutluyor aynı gün
Okulla doğum gününün aynı olması ne alaka kız🤔
Bir an ben mi anlamadım diye tekrar okudum mesajı🤭
Yanii 3haziran kızımınki oglanda 3 haziran olursa ikisi illaki okullu olcak diye aynı gun kutlama gibi
Daha iyi işte, 2 kere hazırlık yapacağına tek gün uğraşırsın🤣
Işteee zaten dedik dra dada önermedi 13haziran dedi illede yeni sezaryenlisin 1hafta daha toparlanmış olsun diyo bizde daha da ısrar etmedik artık hayırlısıyla gelsin ama tabi benim beklemeye mecalim kalmadi
İlk defa sezeryan için son güne kadar bekleyen Dr gördüm. Çoğu 37 haftadan itibaren çağırıyor beklemeye gerek yok diye.

:confused: İkiz olanlar nasıl kutluyor aynı gün

Bir an ben mi anlamadım diye tekrar okudum mesajı🤭

Daha iyi işte, 2 kere hazırlık yapacağına tek gün uğraşırsın🤣
😄 ama onlar aynı sınıfff 😄
İlk defa sezeryan için son güne kadar bekleyen Dr gördüm. Çoğu 37 haftadan itibaren çağırıyor beklemeye gerek yok diye.
benimkide 37 ye bağlı kızzz
genelde 26 haziranda benim doğumum
Takvim imzayı kendim ettim ogüne sezaryen diye songüne degil😄

X