- 24 Eylül 2018
- 97.343
- 292.756
Çok amin,insallahBirgün buluşuruz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok amin,insallahBirgün buluşuruz inşallah
DaralayruzNe yapıyorsunuz bensiz
Sensiz olmaz aşkom beraber gideceğizNe yapıyorsunuz bensiz
Dalılılım amaDaralayruz
Şimdi böyleyse temmuzda ne yapacağızDaralayruz
Sen gelmeden önce demek istemiştim aşkomDalılılım ama
Ben de öyle tahmin ettim aşkom bu sıcakta en iyisi Yaso olur püfür püfür eser onun orası ona damlayalımSensiz olmaz aşkom beraber gideceğiz
Ben evden çıkmam artık, su altında solungaclar çıkana kadar takılırımŞimdi böyleyse temmuzda ne yapacağız
Anladım anladım bensiz daralmayın bile dedim ben deSen gelmeden önce demek istemiştim aşkom
Kabul ederse oraya gidelimBen de öyle tahmin ettim aşkom bu sıcakta en iyisi Yaso olur püfür püfür eser onun orası ona damlayalım
En mantıklısı aşkomBen evden çıkmam artık, su altında solungaclar çıkana kadar takılırım
Beraber daralirsak daha büyük bir daralma enerjisi yaratabiliriz Her konuda yapabileceğimizin en iyisi olmamız da ne olacak böyle bilmemAnladım anladım bensiz daralmayın bile dedim ben de
Sizi ederde ben doymuyorum diye istemeyebilirKabul ederse oraya gidelim
Ay aşkooo,yeni evde de nasil güzel daralınılırEn mantıklısı aşkom
Benim henüz evim yok olunca bakacağız
Maşallah inşallahBeraber daralirsak daha büyük bir daralma enerjisi yaratabiliriz Her konuda yapabileceğimizin en iyisi olmamız da ne olacak böyle bilmem
Teşekkür ederim.Afiyet bal olsun
Sağ olasın Kukrişkom.Afiyet olsun yasoo
Afiyet olsun cancağızım
Teşekkür ederim elticim, sana da afiyet şifa olsun.
Sağolasın cancağzım.Afiyet olsun cancağızım
Ooo ,kahve gibi kahve bu da ,afiyet olsun aşkom
Sen cephanenle gelirsin zaten aşko,işini şansa birakmazsinSizi ederde ben doymuyorum diye istemeyebilir
Makarna yaparız ne olacakSizi ederde ben doymuyorum diye istemeyebilir
Maşallah inşallah
Elde acar ama YasoMakarna yaparız ne olacak